Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lékařka ležela mrtvá v příkopu: Napadla ji a zabila smečka psů!

Lékařku zřejmě zabila smečka zdivočelých psů.
 (Autor: Meadows Regional Medical Center)
Autor: ran - 
15. května 2020
19:55

V okolí městečka Lyons v americké Georgii poslední dobou lidé často vídávali smečku zdivočelých psů. Úřady o ní také věděly, ale jejich potulování nedokázaly zabránit. Doplatila na to velmi oblíbená lékařka z místního zdravotnického střediska.

Nancy Shawová (†62) byla milá a starostlivá dáma, kterou musel mít rád každý, kdo s ní přišel do styku. Pro šéfa místní policie Wesleyho Walkera proto byla rána, když zjistil, že tělo válející se v příkopu patří právě jí.

Při obchůzce spatřil její auto ještě s běžícím motorem a s otevřenými dveřmi. Nancy už nebylo jak pomoci, napsal Daily Mail. Podle vyšetřovatelů zranění, která se na těle našla, jednoznačně ukazují na to, že ženu napadla místní potulující se smečka psů.

„Myslíme si, že alespoň dva z těch psů mají obojky, takže bychom mohli určit, kdo je jejich majitelem. Snažíme se některého z těch psů odchytit, ale zatím jsme neměli štěstí,“ řekl Walker místnímu listu Southeast Georgia Today.

„Byla to naše milá paní doktorka. Často se stavovala u nás na stanici, aby nás zkontrolovala, zda jsme všichni zdraví a v pořádku,“ zavzpomínal na oblíbenou Nancy policista.

Nejen pro něj zůstává záhadou, co přimělo lékařku vystoupit z auta. Jisté je, že pokud to byla jen náhoda, pak si bohužel vybrala ten nejméně vhodný okamžik.

 

 

zaka ( 16. května 2020 09:05 )

Debilní Amerika tam dokáží postřílet lidi ale zdivočelé psy se snaží odchytit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání