Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězda sociálních sítí má neuvěřitelně úzký pas: Není to dílo chirurgů ani photoshopu, tvrdí

Autor: jel - 
9. srpna 2020
15:51

Třiadvacetiletá Su Naingová z Barmy má neuvěřitelně úzký pas. Doufala, že se svým obvodem, který činí pouhých 34,7 cm, dostane do Guinnessovy knihy rekordů. Podle jejích vlastních slov za její pas nemohou ani chirurgické zákroky, ani není upraven pomocí počítače.

Mladá studentka tvrdí, že úzký pas je výsledkem její přitozené štíhlosti a zdravé životosprávy. Na Instagramu, kde sdílí mnoho fotografií své postavy, však čelí obvinění, že si fotografie upravuje, či že dokonce přistoupila k drastickým opatřením, jako užívání korzetů nebo odstranění žeber, aby docílila takové postavy.

„Vyznávám zdravý životní styl a jím zdravá jídla. Nemyslím, že na tom, jak vypadám, je něco špatného,“ řekla Su pro Daily Mail. „Ráda přidávám své fotografie, lidé mě často chválí a říkají, že můj vzhled je krásný,“ dodala. 

Aby se Su dostala do knihy rekordů musela by mít pas užší ještě o necelé dva centimetry. Současná držitelka Ethel Granger pochází z Británie a její pas má 33 centimetrů. Nicméně tato žena si svůj pas dlouho zeštíhlovala nošením korzetů, a jiné ženy s takto úzkými pasy si dokonce nechávají odstraňovat žebra.

Obvod Suina pasu nikdo nezávisle neověřil, navíc se zdá, že některé její fotky jsou přeci jenom upraveny, i když to mladá žena popírá.

balcarova3 ( 9. srpna 2020 21:21 )

tomu že je to jen spravnou stravou uvěří jen idiot - nejspíš ma odebrané nejaké to žebro a ten pas bude vysledkem dost drastického stahování... no ty její orgány v dutině břišní musí plesat nad tím prostorem co tam mají :-

marcelinka007 ( 9. srpna 2020 21:12 )

Fuj, ta je ale hnusná, štíhlý pas a šířka ***e a boků jako Berlínská zeď..jen vypatlanci se to může líbit, navíc pokud tvrdí, že je to díky zdravé stravě... tak se jí zůžil i mozek na minimum

a-z- ( 9. srpna 2020 18:55 )

Tak ji ho tam musíš fouknout, abys ji vyztužil.

Mar.tin ( 9. srpna 2020 16:51 )

A když venku zafouká, přelomí se vejpůl...

Zobrazit celou diskusi