Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nasťa si do syslích tváří sama píchá kyselinu: Muži mě teď více chtějí, říká

Autor: shp - 
18. července 2020
21:44

Je k nepřehlédnutí, a přesně o to jí jde. Anastasija Pokresčukova (31) z ukrajinského Kyjeva je závislá na plastické chirurgii, kterou si na sobě navíc vykonává sama. Do už tak obrovských tváří si píchá kyselinu hyaluronovou. Tvrdí také, že ji muži nyní se syslími tvářemi více chtějí.

Instagramová celebrita, která má na sociální síti 169 tisíc sledujících fanoušků, vystoupila v pořadu This Morning britské televize ITV, kde promluvila o svých radikálních zákrocích. Utratila za ně už v přepočtu 48 tisíc korun. A přestat s nimi rozhodně nehodlá.

Video  Nasťa si do syslích tváří sama píchá kyselinu: Muži mě teď více chtějí, říká.  - Instagram
Video se připravuje ...

„Miluji tento vzhled. Byla jsem předtím šedou myškou. Můj nos byl příliš velký. Nyní mám velké rty i tváře a vypadají OK,“ řekla Nasťa v relaci. A jak že přišla k tomu, že si injekce s kyselinou hyaluronovou vpichuje sama? Naučila se to pomocí online video tutoriálu.

Nástroje si sama sterilizuje

Všechny nástroje si prý pravidelně pečlivě sterilizuje. „Může to být nebezpečné, ale dělám to s doktory. Učím se online. Bála jsem se toho, ale teď to miluji,“ vysvětlila. Že by se otrávila, se nebojí. „Nezemřu, existuje protilátka,“ vysvětlila Ukrajinka vtipem.

Když se moderátoři Nasti zeptali, jak je na tom s muži, odpověděla: „Samozřejmě se se svými výplněmi dočkávám více pozornosti. I té romantické. Ale nemá to nic co dělat s mými tvářemi – je to kvůli tomu, že jsem se stala více sebejistou.“

Máma Nasti je proti

„Moje máma si myslí, že je to příliš šílené, ale co může dělat. Ničeho nelituji, nikdy ničeho nelituji. Jsem šťastná se svými tvářemi,“ uzavřela nepřehlédnutelná žena. Kosmetický chirurg Alex Karidis dodal: „Existuje důvod, proč jsou výplně v injekcích podávány zkušenými lékaři. Komplikace se mohou objevit i ve zkušených rukách.“

Zobrazit celou diskusi