Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásná Julia na sobě léta dřela v posilovně: Vypadá jako „namakaná barbína“!

Autor: jžk - 
17. července 2020
13:42

Mladá Ruska začala posilovat, když jí bylo patnáct let. Dnes osvalená barbie trénuje až pětkrát týdně, stravuje se striktní dietou a je světovou šampionkou v powerliftingu!

Julia Vinsová (24) se podělila se světem o svůj příběh, kdy se z úspěšné studentky, která chtěla na právnickou fakultu, stala národní šampionkou v powerliftingu. Do tělocvičny začala chodit v patnácti, aby si zlepšila svou kondici a zvedla sebevědomí. Strávila hodinu času tím, že dojížděla do posilovny, protože v Kazachstánu nebylo v té době fitness populární. 

Právě tam se narodila - do Kazachstánu její rodina přišla po přesídlení Němců z Volhy. Kvůli německému příjmení měla problémy ve škole, její otec přišel o práci a propadl alkoholismu. Rodiče se rozvedli, když bylo Julii 12 let, čímž ztroskotaly rodinné plány přestěhovat se do Německa. Powerlifting byl pro tehdy dospívající dívku únik ze stresu a pilného studia, kterého později pro svou vášeň zanechala. 

Hodně jsem studovala, ale když jsem začala s powerliftingem, tak jsem přestala. Připravovala jsem se zrovna na zkoušku na právnickou akademii,“ prozradila Julia. Pomocí zvedání těžkých závaží se jí podařilo najít sílu a odhodlání se postavit na vlastní nohy, dosáhnout několika ocenění na juniorských powerliftingových setkáních po celém Rusku a dnes je dvojnásobným mistrem světa své váhy. Dokonce překonala několik rekordů. 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@titanpower81

Příspěvek sdílený Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins),

 

V osobních záznamech má Julia se svou váhou do 65 kg dřep s 275kilovým závažím, bench press 175 kg, mrtvý tah 205 kg. Trénuje čtyřikrát až pětkrát týdně, stravuje se striktní dietou, která obsahuje hodně ryb, vajec, zeleniny, fazolí, ovesné rýže a pohankových těstovin. „V patnácti jsem se do posilovny bála. Myslela jsem, že dělám všechno špatně a že mě budou všichni sledovat. Ale věřte mi, každý se v gymu stará jen o sebe, nikdo si z vás nebude dělat legraci,“ radí Julia ženám, které nemají odvahu začít cvičit.

S její namakanou postavou je často terčem posměšných poznámek. „Lidé obvykle tvrdí, že je to „až moc“… Někteří lidé z mé země zastávají názor, že žena patří za plotnu, aby vychovávala děti, uklízela a to by mělo být jejím posláním. Radí mi, abych neztrácela čas sportem. Jsou to stereotypy, se kterými nic neudělám, nechtějí pochopit, že si žena může dělat, co chce,“ promluvila o strastech ženy se svaly. Ostatně, většinu jejích odpůrců by zvládla rozdrtit jednou paží i jako „pouhá žena“.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vosavopruz ( 17. července 2020 18:10 )

Vypadá s těma svalama hodně nepřirozeně,u žen se mi to nelíbí
Ale zase když ji přítel podvede,tak skončí minimálně ve špitále

Gretka ( 17. července 2020 17:44 )

Je to ošklivé jako nádory na rukách.

Zobrazit celou diskusi