Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Syn lovce krokodýlů (†44) je kopie svého otce: Roberta Irwina (16) kousl had stejně jako tátu

Autor: jžk - 
12. července 2020
18:28

Mladý Rober Irwin (16) se na svém instagramu rozhodl sdílet video, na kterém ho kousla urostlá krajta kobercová přímo do obličeje! Přesně jako se to stalo před lety jeho otci Stevovi Irwinovi (†44).

Stalo se tak při natáčení naučného pořadu „No nazdar! Irwinovi zasahují“.  Na svou sociální síť sdílel úryvek, kdy vytáhne z pytle hada a mluví na něj: „Budeš zlý, nebo hodný? Vrátíme tě domů.“ Plazovi se však vyrušení teenagerem nezamlouvá a během nestřeženého okamžiku ho kousne do obličeje.  

Totéž se stalo před léty jeho otci, slavnému Steveu Irwinovi při natáčení původních dokumentárních filmů Lovci krokodýlů. Už tehdy Steve vysvětlil, že tento druh krajty je sice agresivní, ale pro člověka zcela neškodný. Nemá totiž tesáky ani jed, kterým by mohl napáchat větší škody.  

Robert si z celé situace tropil žerty a dokonce sdílel fotografii, na které mají s tátou podobné zranění. Teenager žije se svou matkou Terri Irwinovou a sestrou Bindi (21), se kterými pracuje v Australia Zoo a pokračuje v odkazu svého otce. Steve zemřel v roce 2006 při natáčení v oblasti Velkého bariérového útesu, kde jej přímo do srdce bodla trnucha svým trnem.

Video  Syna lovce krokodýlů kousl do obličeje had. Jeho tátovi se stalo před lety to samé.  - Instagram.com/Robert Irwin
Video se připravuje ...

Obě děti na svého otce často na sociálních sítích vzpomínají. Starší dcera Bindi se během koronavirové karantény v březnu provdala v zoo svých rodičů. Vzdala tehdy hold Steveovi i Terri a poděkovala jim za to, že ji naučili, co je to bezpodmínečná láska.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

naidka ( 13. července 2020 07:22 )

Nespletla sis ho s Krokodýlem Dundee, slepice?

bafy81 ( 13. července 2020 06:15 )

To snad není o ženění, ale o množení ne?

dedeha ( 13. července 2020 00:38 )

Nech sa radšej nežení, aby po ňom neostali siroty ako po jeho tátovi.

starymlok ( 12. července 2020 20:43 )

Naidko neblbni,oni zvířata milují,jen z nich mají prášule

naidka ( 12. července 2020 19:44 )

Živnost, založená na dráždění zvířat a pochybné moci a převaze nad nimi.

Zobrazit celou diskusi