Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Novomanželé se fotili na útesech: Vlna je smetla do moře!

Autor: rc - 
5. července 2020
08:14

Po romantické svatební fotografii ve vlnách toužil pár z kalifornské Laguna Beach. Novomanželé si tam stoupli na útesy netušíc, že ten týden bylo vydáno varování před velkými vlnami. Zatímco pózovali před objektivem, přihnala se velká vlna, která je smetla do moře! Z rozbouřené vody je zachránili plavčíci.

Obrovské štěstí měl pár z americké Kalifornie. Novomanželé si řekli své „ano“ v kalifornské Laguna Beach a po obřadu se vypravili k pobřeží, aby tam pořídili romantické snímky u moře. Focení se odehrálo poblíž hotelu Montage. Pár si stoupl na tamní útes zády k moři a usmíval se do objektivu.

„Pár fotil svatební fotografie na útesech zcela oblečený,“ uvedl kapitán pobřežní hlídky Kai Bond pro Patch.com. Ovšem novomanželské focení málem skončilo tragicky. Úřady ten týden totiž vydaly prohlášení, v němž varovaly před velkými vlnami. Pár však zřejmě pouze viděl, že ve vodě nejsou žádní surfaři, a tak se rozhodl využít prázdného a romantického horizontu a neuvědomil si, že moře je prázdné z důvodu potenciálního nebezpečí.

Záhy se však přihnala velká vlna, která se roztříštila o útesy a pár smetla do moře. „Bylo to ve chvíli, kdy projde několik vln a pak chvíli nejsou žádné. Pár dorazil na skály ve chvíli, kdy na moři neviděli žádného surfaře, takže si pomysleli, že ten den jsou vhodné podmínky na fotku,“ dodal Kai Bond. Měli však štěstí. Do vody se za nimi vrhli plavčíci z pobřežní hlídky a pomocí záchranných bójí je vytáhli ven z vody. Nikdo z nich neutrpěl žádná zranění.

 

Zobrazit celou diskusi