Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Máma si myslela, že jí bolí hlava z mateřství: V hlavě jí objevili 16 nádorů!

Lisa Shuretyová bojuje s rakovinou hlavně kvůli rodině.
Lisa Shuretyová bojuje s rakovinou hlavně kvůli rodině.  (Autor: Instagram)
Autor: shp - 
6. června 2020
19:12

Dvojnásobná maminka Lisa Shuretyová (39) z anglického Essexu si myslela, že její bolesti hlavy jsou obyčejné migrény. Lékaři ji pak drsně vyvedli z omylu. V těle jí našli děsivé množství zhoubných nádorů – celkem 16! Po zdrcující zprávě přišla ještě horší novinka. Doktoři dali Lise jen pět měsíců života. Ona však stále bojuje s nepřízní osudu.

Život se Lise zhroutil v únoru 2018, když zkolabovala a byla převezena do nemocnice. Tam jí lékaři sdělili, že se v jejím těle nachází obrovské množství zhoubných nádorů. Doktoři je objevili na mozku, pánvi i plicích. Záhy pak přišla diagnóza.

V roce 2011 jí zjistili rakovinu kůže

Lékaři řekli Lise, že se jí rakovina rozšířila v těle poté, co jí byl v roce 2011 diagnostikován kožní melanom. Lisa podstoupila tři velké operace mozku, ozařování a strávila v nemocnici neuvěřitelné množství času. Přesto se nevzdala.

I když měla být podle prognózy zdravotníků už dávno po smrti, stále je mezi živými. Vyhráno však stále nemá. Na stránce GoFundMe proto vybírá v přepočtu tři miliony korun na další operace a jiné zdravotní zákroky. Léčba je nejenom náročná, ale i drahá.

Většinu času tráví v posteli

Můj domov byl upraven, abych se v něm mohla snadno pohybovat. Stejně ale většinu času trávím v posteli, když zápasím se zdravím nebo se snažím zvládnout léčbu,“ přiznala Lisa Daily Mailu. Bojovat však bude dál kvůli svým dětem a choti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi