Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dcerka (†3) hvězdy instagramu zemřela na vzácnou formu rakoviny: Měla nádor na mozku

Autor: shp - 
1. června 2020
16:11

Příběh influencerky a hvězdy instagramu Ashley Stockové (35) zasáhl mnoho lidí. Američanka sdílela hrůzy, které musela prožívat v boji o život své vlastní dcery Stevie Lynn (†3). Bohužel se jednalo o předem prohraný boj. Poté, co dívence minulý měsíc diagnostikovali vzácnou formu rakoviny v podobě nádoru na mozku, jí lékaři nedali žádnou šanci na přežití. Smrt si nyní bohužel pro dívku opravdu přišla.

Video  Dcerka (†3) hvězdy instagramu zemřela na vzácnou formu rakoviny  - Instagram
Video se připravuje ...

Stalo se tak přitom jenom několik dní poté, co roztomilá holčička s nezapomenutelným úsměvem oslavila třetí narozeniny. Stevie lékaři z losangelské nemocnice diagnostikovali v dubnu vzácnou formu rakoviny. Na mozku jí našli zhoubný nádor, který nebylo možné vyoperovat. To vše se stalo poté, co si Ashley všimla, že má její dcerka potíže s pohybem. Bohužel jí nebylo už pomoci.

Sázela kytičky. Vyráběla malé zázraky. Šířila kolem sebe světlo. Uzdravovala srdce. Modrooká, s ďolíčky při usmívání, dcerka a kamarádka. V 01:05 27. května Stevie naposledy vydechla v našich rukách,“ napsala Ashley na instagramu. K smutnému a srdceryvnému postu přidala fotografii, jak její dcera drží v ruce hvězdičku. V tu dobu už nejspíš nebyla mezi živými. Tato fotka proto vydá za tisíce slov.

Pozůstalí drží pohromadě

Ashley, která má na instagramu 429 tisíc sledujících si jejich srdce získala především lidským přístupem k životu. Ukázala, že je máma, která udělá cokoliv pro své dítě a nebojí se ukázat slzy. Těmi osobami, které ji nyní drží nad vodou, jsou manžel Ben a synové Wesley (10), a Sawyer (7). I jim dcerka a sestřičky chybí, ale všichni vědí, že bolestivou situaci přežijí jenom, když budou držet pospolu a milovat se navzájem.

Pulca ( 2. června 2020 15:08 )

Je hrozné , že v takové chvíli má potřebu pořizovat fotky pro své sledovatele na sociálních sitich
..

vendanunys ( 2. června 2020 13:18 )

Miasek: Fotografie, na které paní brečí, je ze dne, kdy holčičce diagnostikovali rakovinu, ne kdyz zemřela...

spania ( 2. června 2020 12:55 )

To je hrozné a smutné...Taková hezká holčička. R.I.P.

miasek ( 1. června 2020 23:35 )

Dite mi umre a ja si budu delat selficko.

kralovna-vsech-mori ( 1. června 2020 17:24 )

Tak hlavně, že v tom zoufalství měla chuť vypisovat na sociální sítě.

Zobrazit celou diskusi