Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mladík (14), který předpověděl pandemii koronaviru, přišel s dalším děsivým proroctvím: Další katastrofa přijde před Vánoci!

Autor: rc - 
4. července 2020
22:33

Fenoménem sociálních sítí se stal Abhigya Anand. Čtrnáctiletý chlapec na svém účtu na YouTube zvěstuje svá proroctví. Rodák z Indie v srpnu v minulém roce předpověděl úder pandemie koronaviru. V jednom z nových videí prozradil, kdy má pandemie skončit, ovšem lidstvo má čelit další daleko horší katastrofě!

Čtrnáctiletý Abhigya Anand se stal hvězdou sociálních sítí. Mladý rodák z Indie na sociální síti Youtube publikuje videa, v nichž světu sděluje svá proroctví. V srpnu roku 2019 Anand prorokoval vypuknutí pandemie nového typu koronaviru covid-19, když řekl, že svět bude čelit složité situaci, která začne v listopadu v Číně! Podle informací El Tribuno před časem také uvedl, že vyvrcholení pandemie nastane poslední březnový den a naprostý konec nastane 5. září.

Nicméně, podle jasnozřivého chlapce přijde další katastrofa, která by měla vypuknout čtyři dny před Štědrým dnem. „Další ohnisko bude opravdu šokující. Začne 20. prosince 2020, kdy budou Saturn a Jupiter zcela sjednoceni. V září se Jupiter vrátí do znamení Kozoroha, což znamená, že bude připraven bojovat se Saturnem,“ uvedl mladý astrolog ve videu s tím, že toto spojení může způsobit přírodní katastrofy, nemoci a hladomor.

Nová katastrofa by měla trvat až do března roku 2021. „Pouze pokud získáme imunitu, můžeme se v budoucnu ochránit před těmito pandemickými ohnisky. Musíme přestat zabíjet zvířata a ubližovat matce přírodě, protože zhoršujeme naši karmu, a pokud tak učiníme, budeme muset čelit hněvu matky Země,“ uvedl podle Infobae.com Anand.

offline ( 4. července 2020 23:49 )

Nevěděl by někdo, kdy definitivně zmizí ze světa motorkáři?

Zobrazit celou diskusi