Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý otec (†21) se zabil: Nesnesl odloučení od rodiny v karanténě!

Autor: ran - 
22. dubna 2020
15:42

Red G. z waleského města Lampeter poslal své matce a přátelům vzkaz na rozloučenou. V něm stálo, že to nezvládne, když nebude moci během karantény vidět své nejbližší. Jeho sestra Autumn (26) jej pak skutečně našla doma mrtvého.

Otec malé holčičky měl podle informací britského Daily Mail dlouholeté psychické problémy, s nimiž se vypořádával s pomocí svých četných přátel i rodiny, u nichž v těžkých chvílích vždy našel  podporu. Ale ani přes neutuchající přízeň těch, kdo ho měli rádi, míru izolace od sítě přátel v době koronavirových opatřeních neunesl.       

Nejen sestra mladíka jej nyní oplakává. Všichni Reda znali jako věrného a milujícího otce i kamaráda, který byl populární pro své vtípky, jimiž vždy lidi s oblibou bavil, a pro svůj pěvecký talent. „Angažoval se i v pomoci lidem s psychickými problémy, protože věděl jaké to je a jak je takový člověk zranitelný,“ popsala pro server zdrcená sestra. „Všichni přátelé a celá rodina pro něj bojovala. On sám se léta snažil překonat své stavy. Ale pak už to přestal zvládat. Koronavirová opatření byla poslední kapkou. Svůj boj vzdal,“ dodala.

Na Reda a jeho rodinu se na webu GoFundMe vybralo od 136 dobrovolných dárců v přepočtu téměř 130 000 korun. Zlomené rodině se dostalo psychické podpory od mnoha neznámých lidí. Na znamení solidarity a také podpory psychicky nemocným lidem dostala přechodně fasáda budovy waleské televize rudé podsvícení (podle jména Red - anglicky červený) a promítal se na ni portrét nešťastného mladého muže. Prostranství před budovou se stalo i pietním místem.   

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry: 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Děti a mladiství se mohou obrátit na Linku bezpečí: 116 111. Služby jsou poskytovány non-stop a zdarma.

kralovna-vsech-mori ( 22. dubna 2020 17:10 )

Potetovaná srágora.

debilek_z_redakce ( 22. dubna 2020 16:38 )

Magor 🤣

Jarabak ( 22. dubna 2020 16:12 )

A to se vyplatí. Než je nevidět pár týdnů, tak to radši už nikdy

Zobrazit celou diskusi