Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladá maminka baví internet: Předělala slavný hit na píseň o karanténě

Autor: jel - 
29. března 2020
12:57

Victoria Emesová z Londýna baví internet vtipnou předělávkou známého hitu od Glorie Gaynorové. Původní píseň s názvem I will survive, v překladu "přežiji" se týká lásky, Victoria však změnila text písně tak, že se týká karantény.

„Chci praštit svého manžela, chci zamávat svým dětem, nebudu se ale hroutit, nebudu tu ležet a umírat. Dokud budu mít internet zůstanu živá,“ zpívá maminka na videu, v němž je oblečená do třpytivého modrého bodýčka.

Šokující proměny krásek v ošklivky: Tyhle ženy mají dvě tváře a nestydí se je ukázat!

Svůj výstup Victoria doprovodila bláznivými tanečky a nezapomněla zmínit toaletní papír a alkohol. „Měla jsem koupit tašku s rýží, měla jsem nashromáždit toaletní papír, ale mám občerstvení a spoustu ginu,“ popisuje písní všechna úskalí karantény.

Video, které žena věnovala všem, kteří už teď přemýšlí jak přežijí tolik dní zavřeni v bytě se svou rodinou získalo za pouhých pět dní obrovský ohlas. Na YouTube jej vidělo už 205 tisíc lidí

Toto video není jediným bláznivým počinem vtipné Victorie, na svém profilu na instagramu má spousty videí v nichž zpívá, tančí nebo jinak vtipkuje.

Video  Hasiči si zatancovali v autobuse. Prý potřebovali upustit páru.  - HZS ČR
Video se připravuje ...
 

bullshit ( 29. března 2020 14:23 )

Zobrazit celou diskusi