Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Seniorka (83) byla prohlášena za mrtvou a chystali jí pohřeb: Po deseti hodinách zničehonic obživla!

Autor: rc - 
25. února 2020
18:14

Zázrak nebo velký přešlap lékařů se odehrál v ukrajinském městě Stryžavka. Za mrtvou tam byla prohlášena seniorka Xenia Diduchová, které přestalo bít srdce! Rodina třiaosmdesátileté ženy začala připravovat pohřeb, sešla se u smuteční večeře a objednala zádušní mši. Ovšem deset hodin poté, co lékaři konstatovali její smrt, Xenia „vstala z mrtých!“

Minulý týden byla přivolána záchranná služba do jednoho z domů nacházejícím se v městečku Stryžavka na Ukrajině. Taťána Potomčenková lékaře přivolala poté, co se její mámě Xenii Diduchové udělalo špatně a zkolabovala.

Lékaři po příjezdu podle informací britského deníku Daily Mail uvedli, že nemá cenu třiaosmdesátiletou ženu už ani převážet do nemocnice, protože nadešla její hodinka. Když ženě přestalo tlouci srdce, byla prohlášena za mrtvou. Zdrcená rodina pomalu začala připravovat pohřeb.  

Příbuzní kontaktovali faráře, začali kopat hrob a usedli společně k smuteční večeři. Ovšem o deset hodin později se žena jako zázrakem probrala! „Kolem půl osmé večer jsme se dotkli jejího čela a bylo horké. Její podpaží bylo horké. Byla živá,“ uvedla Potomčenková. Seniorka byla převezena do nemocnice.

„Pracuji jako doktorka dvacet let, ale ještě jsem neviděla nic takového,“ uvedla místní lékařka Taťána Katylovová. „Stal se zázrak vzkříšení. Bůh dal život této staré ženě. To je poprvé, co jsem to viděl,“ prohlásil kněz Roman Petrik.

O svém zážitku zmrtvýchvstání promluvila Xenia poté, co se probrala z komatu. „Moje oči se otevřely a lidé v bílém stáli kolem mne. Myslela jsem, že jsou andělé, ale byli to doktoři. Zjevně měl bůh se mnou smilování,“ uvedla Xenie po probuzení s tím, že viděla království nebeské a slyšela hlas svého otce, který na ni volal.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi