Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mrtvý muž (†88) ožil v pohřebním ústavu: Za dva týdny opět zemřel!

Walter, který byl prohlášený za mrtvého, znovu ožil. Byť jen na dva týdny.
Walter, který byl prohlášený za mrtvého, znovu ožil. Byť jen na dva týdny.  (Autor: Reprofoto TV Wapt News)
Autor: shp, ČTK - 
14. března 2014
13:30

Život si zázračně prodloužil, bohužel však jenom o dva týdny. Američan Walter Williams (†88) z amerického Mississippi byl prohlášen za mrtvého a převezen do pohřebního ústavu. Ve chvíli, kdy ho chtěli jeho zaměstnanci balzamovat, se probral k životu. O dva týdny později však lékaři konstatovali podruhé, že je mrtvý. Tentokrát již nadobro.

Williamsova rodina přivolala před dvěma týdny do svého domu koronera, protože se domnívala, že Williams zemřel. Koroner mu nenahmatal tep a prohlásil ho za mrtvého. Den nato se jej chystali vyjmout balzamovači z plastového pytle určeného na převoz mrtvol. Zaskočilo je však, že zemřelý se snaží kopanci dostat z pytle sám.

Oživnutí označil koroner za zázrak. Vysvětlení se však může skrývat v kardiostimulátoru, který zřejmě na nějakou dobu přestal fungovat. Williams následně pobýval tři dny v nemocnici, načež byl propuštěn domů. Tento čtvrtek ale zavolali příbuzní koronera znovu, protože srdce starého muže opět přestalo bít.

Koroner podruhé konstatoval smrt a Williamsovo tělo bylo převezeno do pohřebního ústavu. „Byl to pro mě dvoutýdenní zázrak a já i moje rodina jsme si užili každou jeho minutu,“ ujistil Williamsův synovec Eddie Hester. „Myslím, že tentokrát opravdu odešel,“ dodal.

petrkramnypresident ( 14. března 2014 14:40 )

To se mu ani nevyplatilo se probouzet...

ruudazvostravy ( 14. března 2014 13:59 )

Holt f ÚSA se děyou vjecy,že svjet nestačý čumjet.Teyť uš to má dědek aspoň za sebou a ye mrtvíprtvý.

Zobrazit celou diskusi