Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitelky ve školce poslaly mámě drsný vzkaz: Načmáraly jí ho na dítě!

Autor: rc - 
29. ledna 2020
20:23

Šok čekal na svobodnou mámu Heather Chisumovou pocházející z amerického státu Florida poté, co vyzvedla své malé děti ze školky. Učitelky se na ni rozzlobily kvůli tomu, že nekoupila pleny. Ovšem místo toho, aby ji na to slovně upozornily, nechaly jí drsný vzkaz, který napsaly jejímu synovi na břicho nesmývatelnou fixou!

V naprostém šoku zůstala stát Heather Chisumová, která bydlí ve městě Sanibel na Floridě. Heather je svobodná máma, a tak se musí hodně otáčet, aby uživila své dvě malé děti.

Pracuje na plný úvazek, a proto své potomky nechává přes den ve školce, kde je o ně postaráno. Učitelky pro maminky každý den nechávají zprávy, jak se děti ve školce měly a co je potřeba jim koupit. „Každý den, když vyzvedávám Fina a Milu ze školky, nechávají mi denní zprávu v Milově krabičce na oběd. Sdělují mi tam, jakou měl náladu po celý den, kdy měnily pleny a jestliže je třeba koupit pleny nebo ubrousky,“ napsala Heather na svůj účet na sociální síti facebook.

Jednoho dne však Heather zapomněla zprávu od učitelek přečíst, a tudíž nevěděla, že došly pleny a je  potřeba je koupit. To zřejmě učitelky ve školce rozzuřilo natolik, že se jí rozhodly napsat vzkaz vskutku nepřehlédnutelný.

Jsem svobodná máma s prací na plný úvazek a se dvěma velice malými dětmi. Zažalujte mě za to, že nečtu zprávu každý den. Řekla bych, že včera napsaly do zprávy, že potřebuje pleny a já to neviděla,“ dodala v příspěvku s tím, že toho dne viděla učitelky ve školce několikrát a žádná z nich ji neupozornila na to, že je třeba zásobu plen doplnit. „Když jsem nezaznamenala, že jsou třeba pleny, jednoduché, ,Hej Heather, tvůj syn potřebuje pleny, zřejmě jsi nečetla zprávu, by splnilo účel,'“ napsala žena.

Učitelky jí však místo toho napsaly vzkaz na břicho jejího syna! Fixem mu na břicho naškrábaly: Mami, došly pleny, prosím, čti zprávy. „Snažila jsem se to smýt ubrousky několikrát a nejde to. Měla jsem v plánu je vzít na pláž, aby si hráli, a teď nemohu,“ dodala v příspěvku nešťastná máma s tím, že neví, jak má teď reagovat.

„Potřebuji názory. Mám právo být rozzuřená ohledně toho? Nebo reaguji přehnaně?“ napsala a pod příspěvkem se začaly štosovat komentáře. „Tohle není v pořádku! Rozhodně bych podala stížnost. Tohle není v pohodě, a to vůbec,“ reagovala jedna z matek na příspěvek. „Co to má znamenat? Byla bych rozzuřená,“ napsala další. Příspěvek nasbíral desítky tisíc sdílení a bezohlednost učitelek mnoha lidem pořádně hnula žlučí.

msml20 ( 30. ledna 2020 14:55 )

Rozumná maminka asi moc nebude, ale třeba měla smůlu a snaží se.
Učitelky ve školce taky moc rozumu nepobraly a navíc si neuvědomují, že nesmývatelná tužka na dětském tělíčku může způsobit řadu vážných zdravotních problémů.
Zkrátka rádoby chytré blbky.

hasickajana ( 30. ledna 2020 08:43 )

europa ( 30. ledna 2020 06:53 )

Svobodná matka s dvěma malými dětmi. To hovoří za vše.Jedno děcko by se dalo pochopit, ale dvě? A starat se o ně evidentně řádně neumí. Tak co si stěžuje, pipina

Zobrazit celou diskusi