Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Studentka psychologie vydělává půl milionu měsíčně! Vydržuje si ji šest boháčů najednou

Autor: chal - 
22. ledna 2020
06:15

Kolem půl milionu měsíčně prý vydělává anglická studentka Chloe Hyamsová. Budoucí psycholožka si na závratnou částku přijde pro mnohé kontroverzním způsobem – dostává peníze od takzvaných „sugar daddies“, tedy starších bohatých mužů, kteří jí platí za společnost.

„Sugar dating“, tedy randění bohatého muže s atraktivní dívkou, které platí za schůzky, je zajímavým fenoménem poslední doby. Podle zainteresovaných lidí jde o oboustranně výhodný vztah.

Muži dělá dobře společnost mladé, inteligentní a krásné ženy, ta si zas přijde na nemalé peníze a může i vidět kus světa. „Tatínci“ totiž své mladé společnice kromě peněz zahrnují i drahými dary nebo je berou na luxusní dovolené.

Velmi úspěšnou „sugar baby“ je například Chloe Hyamsová, která v Londýně studuje psychologii a neurovědu. O chudém studentském životě v jejím případě nemůže být ani řeč. Chloe je díky svým postarším patronům obklopená luxusem. Měsíčně si prý přijde i na půl milionu korun!

Záleží samozřejmě, jestli má zrovna prázdniny, nebo zkouškové období. V prvním případě se prý vídá se čtyřmi až šesti bohatými muži, ve druhém případě maximálně se dvěma.

Měsíčně od každého z nich dostává v přepočtu 44–88 tisíc. Chloe tvrdí, že studium je pro ni priorita, vydržovat se nechává, protože je to podle ní příjemný způsob, jak vydělat peníze.

Být „sugar baby“ podle ní přitom není nic jednoduchého – aby měla dívka úspěch, musí svému protějšku nabídnout něco speciálního. Nesmí být jen „ozdobou“, ale také rovnocenným partnerem pro rozhovor. Chloe tohle podle všeho splňuje.

Když se má Chloe zamyslet nad plusy a minusy, svou odpovědí příliš nepřekvapí. Za hlavní výhodu svého životního stylu považuje finanční nezávislost, kterou díky tomu má. „Nejhorší věc na tom jsou předsudky kamarádů a rodiny. Oni úplně nerozumí konceptu ‚sugar datingu‘,“ řekla Chloe deníku Daily Mail.

BoziMilda ( 22. ledna 2020 19:54 )

Tak jestli je chytrá, tak část výdělku převádí do technickejch rezerv, aby si jednou (nebo i dvakrát) mohla nechat vymodelovat novou.

mopsamanda ( 22. ledna 2020 16:39 )

To bude teda psycholožka, která bude řešit problémy jiných. Normální k.u.r.v.a. Tak k tý bych teda nešla.

e.lesanova ( 22. ledna 2020 16:27 )

Blesk pořádá nábor na prostituci????

Tubera ( 22. ledna 2020 13:45 )

Odporná ludra a kur..va.Jako prazanda1
Cigaretový kouř je dynamickým komplexem více než 4000 plynných i pevných látek vzniklých nedokonalým spalováním cigaret. Obsahuje 43 prokázaných karcinogenů (mezi nejznámější patří dibenzantracen, benzo-a-pyren, dimetylnitrosamin, dietylnitrosamin, vinylchlorid, hydrazin, arsen, kadmium[1]) dále velké množství kokarcinogenů, promotorů nebo suspektních karcinogenů, mutagenů, alergenů a toxických látek. Dále je bohatý na oxid uhelnatý. V kouři se také zároveň nachází malé množství těžkých kovů, kyanovodíku a pro tabákový kouř specifické nitrosaminy.[2] Zároveň tabákový kouř obsahuje také radioaktivní látky (Polonium 210, Olovo 210) díky nimž se plíce silného kuřáka který vykouří 2 krabičky denně ozáří jako při rentgenu plic už za 6 dní.ZAPALTE SI

karambol ( 22. ledna 2020 12:54 )

pí.a je malá fabrika!!

Zobrazit celou diskusi