Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Děsivé video: Pejska za vodítko zachytil výtah: Táhl zvířátko za krk nahoru!

Autor: rc - 
14. prosince 2019
08:36

Hrdinou sociálních sítí se stal Johnny Mathis z amerického státu Texas. Sedmadvacetiletý muž zachránil nebohého pejska před uškrcením. Zatímco jeho majitelka nastoupila do výtahu, který se brzy rozjel, pejsek zůstal venku a vodítko mu přibouchly dveře!

Hitem sociální sítě Twitter se stalo video, které zachycuje záchranu nebohého pejska před jistou smrtí! To už sdílely desítky tisíc uživatelů.

Ve videu je vidět Johnny Mathis, který prochází kolem majitelky s pejskem, jenž čeká na příjezd výtahu. Když však výtah konečně přijel, majitelka nastoupí dovnitř, ale pejsek se zastaví přímo před zavíracími dveřmi!

„Když nastoupila, díval jsem se na psa, protože byl roztomilý. Všiml jsem si, že vodítko je dost dlouhé, ale nenapadlo mě, že to nestihne do výtahu nebo tak,“ uvedl Mathis pro britský deník Daily Mail.

Jenže zatímco se dveře výtahu zavíraly, pejsek stále nebyl ve výtahu a vodítko přibouchly dveře. Výtah jel nahoru, a kdyby nebylo Mathise, pejsek by se uškrtil. Sedmadvacetiletý muž byl však pohotový a pejskovi rychle sundal obojek.

„Právě jsem zachránil pejska na vodítku, který to nestihl do výtahu se svou majitelkou před tím, než se zavřely dveře! Čirou náhodou jsem se otočil, když se zavřely dveře a výtah se začal rozjíždět, jen tak tak jsem sundal vodítko,“ napsal Mathis na twitter, kde ho lidé začali nazývat hrdinou.

„Byl to čirý instinkt, prostě jsem popadl to vodítko,“ dodal s tím, že jen co se zabouchly dveře, slyšel křik majitelky nebohého zvířete. „Začala křičet, jen co se zabouchly dveře, hlasitě křičela, když se vrátila dolů, myslela na nejhorší,“ napsal na sociální síť. „Opravdu děkuji moc za to, že jsi neváhal a zachránil pejska,“ napsala jedna žena do komentáře pod video.

„Ne všichni hrdinové nosí kápi,“ napsal další uživatel. Zatímco jedna skupina uživatelů oceňuje pohotovou reakci Mathise, další skupina viní majitelku za to, že na pejska nedávala pozor. „Ne, takhle holka si nezaslouží žádného psa,“ napsal jeden uživatel.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

naidka ( 14. prosince 2019 16:17 )

Chlapík měl velkou duchapřítomnost a všichni ostatní velké štěstí.

naidka ( 14. prosince 2019 16:14 )

Už dlouho jsem se tak nenasmála. Až nad tvými příspěvky.

dama_s_kosou ( 14. prosince 2019 14:59 )

Uz dlouho jsem se tak nezasmal. A to jsem to ani necetl.

aIIahakbar ( 14. prosince 2019 13:56 )

Je to sice ženská, ale až takhle debilní, to je dost zarážející.

PPP150W ( 14. prosince 2019 11:55 )

Paní asi moc rozumu nepobrala. Každý výtah á tlačítko stop. Místo vřískání se po něm měla poohlédnout.

Zobrazit celou diskusi