Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zděšení na toaletě: Muž si z konečníku vytáhl desetimetrovou tasemnici!

Autor: jžk - 
11. prosince 2019
23:00

Někdo tahá králíky z klobouku, někdo tasemnice ze zadnice. Nic netušící fotograf na volné noze Kritsada Ratprachoom (44) z Udonu Thani v severovýchodním Thajsku si jen tak vykonával potřebu na toaletě, když si všiml, že mu z konečníku visí nějaký provázek. K jeho zděšení se však hýbal!

To, že se jedná o tasemnici, mu došlo v zápětí. Lepkavý a pružný červ se mu snažil utéct a thajce nenapadlo nic lepšího, než ho zvěčnit a sdílet na internetu.

Pan Ratprachoom zrovna doprovodil své dítě do školy a musel jít na záchod „vyřídit nějaké záležitosti“. Poté, co se chystal místnost opustit, ucítil, že z něj něco visí. Nejprve si myslel, že se jedná o pozůstatek z operace, nechal si totiž týden zpět odstranit apendix.

Celou tasemnici vytáhl násilím, k jeho překvapení žila a snažila se mu vykroutit. „Byla obrovská, kdybych ji natáhl, mohla by mít snad 10 metrů,“ žasl Kritsada. Naprosto zmatený a znechucený nakonec tasemnici spláchl do záchodu. „Nemám tušení, jak se něco takového mohlo dostat,“ dodává bezradně.

agfor ( 12. prosince 2019 12:43 )

Aspoň uviděl, koho živí. 10 milionů Čechů neví, jakou sebranku ze svých přemrštěných daní živí.

Zobrazit celou diskusi