Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Láska až za hrob: Životní partneři zemřeli 33 hodin po sobě

Autor: chal - 
10. prosince 2019
14:06

Vztah Boba a Corinne Johnsonových nešel popsat jinak než jako životní láska. Vzali se před 68 lety a na rodinné farmě spolu prožili téměř celý život a vychovali sedm dětí. Vše dělali společně, a dokonce i jejich čas vyprchal prakticky ve stejnou chvíli. Jeden druhého přežil pouze o jeden den.

Neuvěřitelných 68 let byl Američan Bob Johnson (†88) ze státu Minnesota manželem své vyvolené Corinne (†87). Jeho milovaná žena, se kterou vychoval sedm dětí, zemřela na konci listopadu na selhání srdce. Bob bez Corinne dlouho nevydržel a odešel ze světa pouhých 33 hodin po ní.

Oficiální příčinou jeho skonu je rakovina, jeden z potomků manželů ale nevěří, že šlo o náhodu. „Jakmile zemřela maminka, šlo to s ním z kopce a po dni zemřel. Je těžké uvěřit, že šlo jen o náhodu,“ popsal televizi NBC Bruce Johnson.

Tatínek byl podle něj známý tím, že mámu vždy všude pouštěl první – třeba do dveří nebo ve frontě. „Takže dává smysl, že i na konci nechal matku jít první a odešel až po ní,“ řekl Bruce televizi.

Bob se s Corinne poznal přes jejího bratra, což byl Bobův nejlepší kamarád. Dvojice si padla do oka a v roce 1951 byla svatba. Bob se ženil ve 20, Corinne se vdávala v 19. Bob se jako hlava rodiny musel pořádně ohánět, o čemž svědčí i jedna Brucova historka.

Táta prý pracoval na poli i ve svůj svatební den! Manželé prožili celý společný život na rodinné farmě Norseland Eastview, kde vychovali sedm dětí. I když odešli, a rodina truchlí, zůstalo po nich 15 vnoučat a 14 pravnoučat.

Zobrazit celou diskusi