Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nadržená a opilá: Žena se při zatýkání otírala policistovi o rozkrok a sténala

Autor: rc - 
22. října 2019
20:51

Sociálními sítěmi se začalo šířit video s obzvlášť opilou ženou, kterou zatýká policista. Když jí muž zákona nasazoval želízka, žena se mu začala třít zadkem o rozkrok a vzdychala „líbí se ti to?“.

V neděli se na sociálních sítích objevilo video, které se brzy stalo senzací internetu. Ve videu je vidět žena, která je na ulici zatýkána policistou. Krasavice, která má blonďaté vlasy a na sobě červené přiléhavé kalhoty, je viditelně opilá a strážci zákona se vzpírá. Policista ji proto postaví čelem k prosklené zdi a na ruce za zády jí nasazuje pouta.

Žena se však nepřestane bránit a po chvíli se začne policistovi třít zadkem o rozkrok. Přitom navíc začne vzdychat: „Ach, ano. Líbí se ti to? Líbí se ti to?!“ opakuje ve videu. Strážce zákona se ji snaží ignorovat a volá posily.

Není jasné, kde video, které má již tři miliony zhlédnutí, vzniklo. Zdá se však, že se scéna odehrála u nějakého z nočních klubů ve Spojených státech. „Přesně proto nechci holku!“ okomentoval video jeden z uživatelů sociální sítě. „Tohle bude jedna z těch, která podá stížnost za sexuální obtěžování,“ uvádí další. „Naštěstí nemůže, protože ji natočili na video,“ odpověděl uživatel sociální sítě.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horniest arrest of all time. SOUND ON. @5thyear (via @Christian_best1 )

Příspěvek sdílený Barstool Sports (@barstoolsports),

 

Zobrazit celou diskusi