Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nebožtík se při pohřbu ozval z rakve: Pusťte mě ven! Pozůstalí brečeli smíchy

Autor: yks - 
14. října 2019
12:35

Až k slzám rozesmál ještě po smrti Ir Shay Bradley z Dublinu pozůstalé, kteří se s ním přišli rozloučit na místní hřbitov v obci Kilmanagh. Namísto smuteční hudby přerušované občasnými vzlyky se ozval hlas nebožtíka domáhajícího se propuštění z truhly! Bradley záznam pořídil před svou smrtí a proměnil tím své poslední rozloučení v komický skeč, při kterém se pozůstalí doslova prohýbají smíchy!

„Kde, to dop*dele jsem? Pusťte mě ven! Je tu zas*aná tma!“ ozvalo se zničehonic na pohřbu Shaye Bradleyho, který odešel v úterý po dlouhé a těžké nemoci. Ještě dříve, než se tak stalo, pořídil ale s pomocí své vnučky Chloe zvukový záznam, kterým nachystal svým zdrceným příbuzným pořádné překvapení.

Truchlivé shromáždění vzlykalo v sobotu nad rakví umístěnou v hrobě a čerstvě zasypanou květinami. Hrály k tomu dudy, když v tom se náhle ozval hlas jejich nebožtíka. Ten navíc svůj proslov k pozůstalým nezapomněl okořenit pestrou dávkou vulgarismů.

„Kde to dop*dele jsem? To jako slyším kněze? Pusťe mě ven! Je tu tma! Tady je Shay, jsem v té bedně. Ne v reprobedně, v té, co je před vámi, dop*dele. Jsem mrtvej, ne?!“ ozývalo se z reproduktorů.

Video  Nebožtík při pohřbu rozesmál pozůstalé k slzám: „Pusťe mě ven!“ hulákal, „Je tu tma!“  - Youtube/Keydric
Video se připravuje ...

Zatímco pozůstalí se marně pokoušeli vzdorovat smíchu, ozval se ze záznamu nebožtíkův falešný zpěv: „Ahoj, a zas ahoj, ahoj, jenom jsem se tu vytočil, abych vám dal sbohem!“ To už nevydrželi ani ti nejsmutnější a podlehli komičnosti celé situace.

„Když umíral, měl přání, abychom mu tohle pustili na jeho pohřbu. To byl chlap! Všechny nás rozesmát, když jsme byli tak neuvěřitelně smutní. Byl to úžasný člověk,“ napsala o svém tátovi na twitteru jeho dcera Andrea. Která také sdílela fotografii svého dobromyslně vyhlížejícího otce. Video, které uveřejnila Shayeova vnučka, mezitím na sociálních sítích získalo obrovskou popularitu a obdivují ho desítky tisíc lidí.



Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sarka.q ( 14. října 2019 14:47 )

Nápad a vtip zazněl ve starším dílu seriálu Modern Family, kdy toto sliboval Phil svému otci.

Monikay ( 14. října 2019 13:10 )

vtipné, asi se to k němu hodilo

Zobrazit celou diskusi