Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Motorkář Lukáš (†40) se v Rakousku zřítil ze srázu: Přátelé založili sbírku na pomoc pozůstalým

Autor: SKS - 
19. srpna 2019
19:28

V nouzi poznáš přítele. Podle tohoto rčení se zachovali kamarádi a známí motorkáře a hokejového nadšence Lukáše V. (†40), který koncem července tragicky zahynul v rakouských Alpách. Lukášovi přátelé na podporu rodiny vyhlásili veřejnou sbírku.

Lukášovi V. (†40) se stala osudnou jeho největší vášeň, motorka. Když byl koncem července hokejový nadšenec a rozhodčí na vyjížďce na silnici pod nejvyšší horou Rakouska Grossglocknerem, došlo k tragédii. Lukáš podle všeho nezvládl řízení v zatáčce, vyletěl ze silnice a zřítil se ze srázu. Zhruba 30metrový sráz motorkář nepřežil.

Lukášově partnerce a jejich dvěma dětem se změnily životy během jediné vteřiny. Brzy se však ukázalo, že se rodina v těch nejtěžších chvílích má na koho spolehnout. Lukášovi přátelé z motorek brzy založili transparentní účet, kam může kdokoliv zaslat příspěvek na podporu rodině.

Kromě motorek miloval Lukáš i hokej, pískal Amatérskou ligu ostravských hokejových aktivistů. „Mnozí z vás se dotazovali, zda je možné nějak podpořit rodinu. Díky moto-přátelům vznikl transparentní účet, na který můžete poslat příspěvek na rodiny. Odpočívej v pokoji, chlape!“ napsali zástupci amatérské ligy na facebook. Číslo účtu je 2501668489/2010.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pjotri ( 19. srpna 2019 23:41 )

Podle jeho nej kamose Kamila to byl nejlepsi motorkar, kteryho Kamil znal. Casy jsou zle, Kamile! Ale muzes se seznamit se mnou. Je mi 53 a jezdim od 15 let. Mereno moji "zivotnosti" jsem jeste lepsi motorkar, nez ten magor. Muzes se se mnou seznamit. Na Grossglockneru jsem byl 2x a.... ZIJU! Ta cesta je naprosta pohoda, pokud clovek jede, jako clovek. Pokud jede jako bezmozek, nemusi se jet rozmaznout az na Grossglockner, buchlovsky kopce zcela postaci.

Taurus70 ( 19. srpna 2019 21:41 )

Urcite jel podle predpisu chudacek😰😰

Anifa ( 19. srpna 2019 20:02 )

Ohromná tragédie.Kdyby trávil dovolenou se svými 2 dětmi a manželkou místo machrování na motorce , nemuselo by být tolik bolesti

Zobrazit celou diskusi