Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Druhé miminko během tří měsíců: V nymburském babyboxu našli novorozenou holčičku

Do nymburského babyboxu někdo odložil novorozenou holčičku: Dostala jméno Kateřina! (ilustrační foto)
Do nymburského babyboxu někdo odložil novorozenou holčičku: Dostala jméno Kateřina! (ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: rc - 
6. července 2019
15:40

Do nymburského babyboxu někdo odložil miminko! Děťátko je holčička, která je stará pouze několik dní. Dostala jméno Kateřina a je v pořádku. Malá Katka je druhým dítětem, které bylo odloženo do babyboxu v Nymburku.

„Nymburské nechtěné děťátko je holčička, kterou jsem pojmenoval Kateřina na počest milovnice dětí a protagonistky babyboxů Kateřiny Susak,“ napsal v prohlášení otec babyboxů Ludvík Hess.

Kateřina, která je jen pár dní stará, byla již na prohlídce v nymburské nemocnici. „Dětská lékařka nymburské nemocnice mi potvrdila, že několikadenní Kateřina je v dobré kondici,“ dodal Hess v prohlášení.

Katka je druhým dítětem, které bylo odloženo do nymburského babyboxu. Prvním dítětem byl malý Davídek, který se v babyboxu objevil začátkem března tohoto roku. „Nymburský babybox byl zřízen před deseti lety s pořadovým číslem 25 a na své první děťátko, klučíka Davida, si počkal do letošního 11. března, Kateřina se přidala za tři měsíce,“ uvedl Hess. Malá Kateřina je třináctým dítětem, které bylo letos odloženo do babyboxu. V celorepublikovém počtu je v pořadí 193. dítětem, které bylo odloženo do záchranné schránky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Miroslava upkov ( 7. července 2019 23:13 )

Výborně, holky. Každý to nezvládne. Děkuji za takto rozumné jednání. A take Vám pane Hessi. Děkuji

backlalaw ( 6. července 2019 16:38 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

alter012 ( 6. července 2019 16:16 )

10 rokov trvalo kým sa to ludia naučili ? Ale aspoň je záruka , že už nebudú deti končiť v kontajneroch ako nechcelé smeti !
Pri tom sú tisíce rodín čo by chceli mať dieťa a nemôžu ich porodiť ! A sú desiatky kvázymatiek čo ich odhadzujú do kontajnerov !

Zobrazit celou diskusi