Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V ulicích okresního města běhal obrovský medvěd: Lidem se ho podařilo natočit!

Medvěda natočili v ulicích slovenského Ružomberku.
Medvěda natočili v ulicích slovenského Ružomberku.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
30. května 2019
19:39

To snad není možné, říkali si obyvatelé slovenského Ružomberku. V ulicích jejich města se totiž proháněl obrovský medvěd. Šelma lezla i po stromech.

Lidé nevěřili vlastním očím a medvěda si raději natočili na video, aby je neměli ostatní za blázny. Záznam z řádění šelmy pak umístili na internet.

Chudák zvíře?

Uživatelé sociálních sítí na záznam medvědova řádění reagovali různě. Jedna skupina se bála o obyvatele Ružomberku, druhá o zdraví zvířete, uvedl Nový Čas.

No vystrašený, nevystrašený…Co kdyby šli běžní lidé po chodníku? Děti… to by nebyla sranda… A nějací ochranáři? Ať si pustí do gatí,“ napsala Renata.

Medvěd byl kilometr od lesa

Medvědi jsou přemnožení na Slovensku jako nikde jinde v Evropské unii, co s tím?,“ dodala. Portál tvnoviny.sk uvedl, že bylo zvíře natočeno asi kilometr od lesa.

sigmae ( 31. května 2019 12:07 )

až až až…. pro lidi nejnebezpečnější ve městech namachrovaní frajírci v drahých autech a v lese jsou největším nebezpečím zbrklí myslivci...ti už, na rozdíl od medvědů, hodně lidí zabili

djaba ( 31. května 2019 09:58 )

Ubohý metvět ,pokud by někoho sbaštil , vlastně by se nic nestalo . Je to volání přírody .

cid2000 ( 31. května 2019 08:26 )

Všem ochranářům ať na Slovensku nebo v Čechách! Až medvěd v leze do mateřské školky na hřiště mezi děti nebo nějaké malé tříleté,čtyřleté děti potká samotné na ulici nebo hřišti a bude vypla­šený,­vystra­šený,­zraně­ný,hla­dový,­podráž­děný z hluku aut,pachu civilizace.....tak se může stát,že roztrhá najednou několik dětí !!A co potom...bude pozdě!Řeknu Vám to!Ti pozůstalí vezmou sapi­ky,ku­lovni­ce,se­kery a garantuji Vám,že postřílejí,pobijí vše co vypadá jako medvěd!Možná,že i dané fanatické ochra-náře!!

a-z- ( 30. května 2019 20:33 )

To je snad v Asii normální.

Zobrazit celou diskusi