Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík si uřízl penis a varlata keramickým nožem: Sex si užívám více než předtím, říká

Autor: shp, shp - 
9. května 2019
20:52

Většina mužů má z toho, že by přišli o svou chloubu mezi nohama, naprostou hrůzu. Ne však Trent Gates (23) z amerického města Washington. V dubnu 2016 si totiž sám uřízl svá varlata. V lednu 2017 si pak odstranil dokonce i penis. Chtěl se totiž stát tzv. nullem – osobou bez pohlavních orgánů.

Podomácku provedený zákrok Gatesovi údajně pomohl s depresí, se kterou bojoval. Mladík se prostě necítil být se svým tělem spokojený. Až poté, co si uřízl genitálie ostrým keramickým nožem, na tom začal být lépe. I když nemá pohlavní orgány, tvrdí, že jeho sexuální život nebyl nikdy lepší.

Vzal si prášky proti bolesti a šmik

Před procedurou ostří dezinfikoval a vzal si prášky proti bolesti. „Použil jsem keramický nůž, protože je ostřejší než ocel, rána pak není tak potrhaná a nerovná,“ řekl mladík, který pracuje jako IT specialista webu Metro Online. Vše si údajně dopředu velmi pečlivě naplánoval a ihned po proceduře zamířil do nemocnice na ošetření.

Neměl jsem upřímně problém s bolestí. Použil jsem trochu tlumicích léků a vzal pět miligramů oxycodonu, který mi předepsali, když jsem si uřezal varlata,“ vypráví Gates. V nemocnici mu pak pokaždé ránu zašil tentýž chirurg. Před zákrokem však nejdřív navštívil psychiatra.

Nejdřív se na něj podívali psychiatři

Ujistili se, že jsem podstoupil psychiatrické vyšetření, aby bylo jasné, že jsem příčetný a že jde o zralé rozhodnutí. Terapeuti i psychiatři řekli: Jo, jo, je v pořádku, je příčetný… kupodivu,“ vzpomíná Gates. Sám sebe vidí jako nebinárního jedince, kterého přitahují muži.

I když nemá penis ani varlata, sex si po zákroku velmi pochvaluje. Při prvním styku po zákroku prý málem omdlel z toho, jak byl prožitek intenzivní. „Byl to tak intenzivní orgasmus. Takový divný,“ vzpomíná. Nyní je konečně spokojený sám se sebou. „Cítím se šťastnější. Cítím se být víc sám sebou,“ uzavřel spokojeně.

 

 

zapletalikovi ( 22. října 2019 10:26 )

Možná se obložil ledem, nebo galasponem, popř. tím, co v USA mají místo gelasponu.

zapletalikovi ( 22. října 2019 10:23 )

Močová trubice je celkem dlouhá a ta část, co je uvnitř těla ta mu zbyla. Prostatu si asi nijak neporanil, takže mu funguje i svěrač. Jak myslíte, že to dělali eunuchové? A souložit klidně může, s jiným mužem, třeba....

krtek. ( 10. května 2019 19:37 )

čura tim co mu zbylo , mne by spiš zajimalo jak to udelal ze nevykrvacel...

Simmie1994 ( 9. května 2019 23:34 )

Docela by mě zajímalo čím čůrá a mít sex bez pohlavního orgánu taky nejde...?

smradlavamakrela ( 9. května 2019 23:29 )

Už aby to přišlo do módy v Africe

Zobrazit celou diskusi