Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž (32) se postřelil vlastní zbraní do penisu! Skončil v nemocnici a na krku má obvinění

Muž se postřelil do penisu.
Muž se postřelil do penisu.  (Autor: Facebook)
Autor: ital - 
6. května 2019
19:58

Kuriózní nehodu řešili ve středu policisté v americké Nebrasce. Dvaatřicetiletý muž se tu postřelil vlastní zbraní, která mu vypadla z kapsy. A trefil se tak nešťastně, že ho kulka zasáhla přímo do jeho chlouby!

K incidentu došlo ve středu okolo 20:45 poblíž nemocnice Bryan West Campus ve městě Lincoln v americkém státě Nebraska. Peter Jacobsson (32) utrpěl hrůzné zranění, když se podle policie procházel po ulici s odjištěnou pistolí v kapse. Zbraň ráže 5,6 mm mu však spadla na zem a sama vystřelila. Vypálená kulka pak Jacobssona zasáhla přímo do jeho mužství.

Na místo dorazili policisté a postřelený muž skončil v nemocnici. Nadále zůstává v péči lékařů a jeho stav není život ohrožující. Důvod k radosti však rozhodně nemá, jelikož čelí obvinění z několika prohřešků.

Policisté jej obvinili, že vypálil ze střelné zbraně v obydlené oblasti a že zbraň držel nelegálně. Vyšetřování případu stále pokračuje.

V USA nejde o jediný případ takového typu. V březnu 46letého Marka Anthonyho postřelila do penisu pistole, která mu upadla z jeho opasku upevněného na těle. Muže převezli na ošetření do nemocnice v Indianě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání