Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

To je ale háro! Několikaměsíční chlapeček sklízí obdiv díky své bujné kštici

Autor: ital - 
13. dubna 2019
22:45

Teprve čtyřměsíční chlapeček jménem Boston z australského města Perth strhává na internetu vlnu šílenství! Mohou za to fotografie, které jeho matka Tara Mia Simichová umísťuje na svůj Instagram a Facebook. Fanoušci obdivují chlapcovu bujnou kštici, která jim podle Tařiných slov doslova vyráží dech. Nikdo nechce věřit, že jsou vlasy jeho.

Když se malý Boston loni 5. prosince narodil, jeho matka, fitness trenérka Tara poznamenala: „Má vlasy jako jeho táta.“ Od té doby mu však bujná kštice ještě poporostla a Tara pravidelně umisťuje na sociální sítě fotografie, které celý proces zachycují.

„Lidem vyráží dech,“ řekla Tara o svém synkovi. „Když ho vidí, jsou naprosto v šoku. Protože je ještě tak malý, nechtějí věřit, že ty vlasy jsou jeho. Ale skutečně jsou.“

„Můj bože, ty jeho vlasy jsou úžasné,“ potvrzuje komentář jednoho z fanoušků. A nelze jinak, než mu dát za pravdu. Přesvědčte se sami v galerii pod článkem!

paralenka ( 14. dubna 2019 08:18 )

Takovou hárošku máme v rodině taky. Dcerka synovce má od narození (srpen) tmavé vlásky přesně takhle narostlé, takže vypadá jako malá Eskymačka v reklamě na nanuky, stačilo by přidat kožešinovou čepku. Jen mladí nezveřejnili fotku na soc sítích, takže obdivujeme malého Australánka místo Češky.

Zobrazit celou diskusi