Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vypadáš jako dalmatin! Krásku z instagramu ponižovali kvůli obřímu mateřskému znaménku

Autor: shp - 
8. března 2019
21:15

Instagramová hvězda Yulianna Yussefová (25) žijící v Polsku zažívala celý život šikanu. I když má krásnou hubenou postavu jako bohyně, světle hnědou hřívu a nádherný obličej, odjakživa ji lidé ponižovali kvůli obrovskému mateřskému znaménku, která má na zádech.

Chtěla jsem být šťastná, zdravá, cítit se krásně, sebevědomě a sexy ve své vlastní kůži a nyní tomu tak je. Ale trvalo to dlouho, než jsem se k tomu propracovala,“ přiznala webu Mirror Online Yulianna, která má na instagramu více než 100 tisíc fanoušků.

Všichni na ni koukali

Zavzpomínala na své kruté dětství. Dokud jí bylo osm let, nevěnovala znamenáku větší pozornost. „Pak jsem si všimla, že se na mě všichni koukají,“ vypráví. Kolem 14 let šikana vygradovala. Bylo to tak hrozné, že se dokonce bále za světla chodit ven.

Neustále dostávala od cizích lidí rady, jak se „bradavic“ zbavit. „Myslela jsem si, že si mě nikdy kluci nebudou chtít, protože měli možnost si vybrat normální holku s perfektní kůží,“ pokračuje. Yulianna se bála, že ji nikdo nikdy nebude milovat a propadala depresím.

Sebevědomí se nakonec dostavilo

Byla jsem dalmatin, žirafa, kráva, špinavá. Lidé o mně mluvili, jako by moje znaménka na ně mohla skočit,“ pokračuje kráska, která má několik menších flíčků po celém těle. Dnes si z posměšků už nic nedělá. Profil na instagramu a přízeň fanoušků jí zvedl maximálně sebevědomí.

mak ( 10. března 2019 05:00 )

Ona jako malá někomu ukazovala záda? 😲🙄 Pokud je sama, tak ne kvůli znaminku, ale kvůli hnusnymu ksichtu s tonu, ze je bba jak troky.

renataren ( 9. března 2019 22:56 )

Nechápu potřebu ukazovat chlupaté obří znaménko... Je to nechutné

Zobrazit celou diskusi