Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Šokující záběry brutální šikany: Školačky v Karlových Varech zmlátily mladší dívku

Autor: chal - 
25. února 2019
18:31

Policisté řeší případ brutální šikany. Skupina dětí v podchodu u Dolního nádraží v Karlových Varech obstoupila asi 14letou školačku, do které se následně pustily dvě zhruba o dva roky starší dívky. Především jedna z nich oběť za povzbuzování ostatních surově bila do obličeje a škrtila ji. Podle místních má jít o karlovarskou „známou firmu“.

Těžko si představit, jakou bezmoc musela cítit asi 14letá dívka z Karlových Varů, kterou v podchodu u tamního nádraží napadly dvě starší dívky. Dvojice agresorek měla v zádech skupinu kamarádů, kteří ji v nepochopitelném útoku ještě podporovali.

Ve videu, které jeden z přihlížejících natočil, je tak slyšet povzbuzování jako „Dělej!“ nebo vzkazy určené oběti. „Ona tě dobije!“ zakřičel na šikanovanou dívku jeden z mladíků a vzápětí se ozvala salva smíchu od jeho kumpánů.

Bité děvče čelilo mnohonásobné přesile a chvílemi se muselo opírat o zeď, aby vůbec strašlivý útok dokázalo ustát.

K incidentu se na sociálních sítích vyjádřilo mnoho lidí. Někteří z nich znají jak šikanovanou dívku, tak i hlavní agresorku. „Zbila ji, aby zapůsobila na kolektiv, a to se jí povedlo,“ napsala Andrejka S. s tím, že byla s obětí po útoku v kontaktu. Dívka se prý aktivně nebránila, protože měla strach, že by ji pak napadly i další děti.

Zbabělým útokem se zabývají karlovarští policisté, vzhledem k věku oběti ale odmítli případ pro média blíže komentovat.

crush ( 26. února 2019 11:15 )

Špiny černé, zavrieť do temnice, aby sčernali ještě více!!!

Eisenbieger_Otto ( 26. února 2019 07:08 )

vary a okoli je normalizacni spustosina kde zapomneli vymenit normalizacni ucitele , vychovatele kterym jde jen o jejich mit vic nez ty druhy....je to zapomenutej chudej kraj samejch podvodniku a graslu , deti to videj a podle toho chovaj...jako fotr bych uz ted u ty skoly stal

pepen ( 25. února 2019 21:27 )

Otec té napadené dívky,by si měl vzít pendrek a ve škole jí před vedením školy rozmlátit pořádně držku !!!!Protože se nic jiného nestane !!!

ja-stana ( 25. února 2019 21:21 )

Zadlužený Zdeněk Godla z Mostu!: Kvůli seriálu přišel o peníze od státu -------------- Takový krásný článek a diskuse nikde.

PPP150W ( 25. února 2019 20:34 )

Dívka se aktivně nebránila, protože kdyby náhodou natrhla agresorce tlamu, jednalo by se o rasově motivovanou sebeobranu a ta je vždy nepřiměřená.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání