Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nostradamus: Jaká proroctví nám zanechal nejslavnější věštec pro rok 2019? Budou vám vstávat vlasy hrůzou!

Autor: ital - 
20. prosince 2018
05:30

Pokud patříte k lidem, kteří si rádi dávají novoroční předsevzetí, možná byste to letos měli vynechat. Věštec Nostradamus totiž předpověděl takové události, že většina vašich plánů bude nejspíš naprosto zbytečná.

Muž znám pod jménem Michel de Nostredame, neboli Nostradamus, byl francouzský lékař a astrolog, který proslul především tím, že předpovídal budoucnost. Samozřejmě, že všechny jeho předpovědi se nevyplnily. Ovšem ty velké, které nadobro změnily tvář lidtsva, mu vyšly do puntíku přesně. Patřily mezi ně např. 2. světová válka nebo útok na Dvojčata. 

Veškerá proroctví, která pronesl, jsou ukrytá v jeho knize „Les Propheties“ z roku 1 555. V ní se nachází okolo 940 básní, které popisují budoucí události. Mezi nimi údajně najdeme i předpovědo ničivých povodní v Evropě a zemětřesení v Kalifornii a Kanadě.

Nostradamus údajně hovoří o vzestupu Adolfa Hitlera a o příchodu nacismu. Tuto událost v knize popisuje slovy: „Z hlubin západní Evropy přijde dítě, jež se narodí chudobným lidem. Bude mít dar řeči a ovládne zbraně. Shromáždí vojsko a stane se slavným. Nakonec se proti němu všichni postaví, protože Hister bude zaslepený.“

Pokud si přečtete jakoukoliv knihu o životě Adolfa Hitlera, zjistíte, že se narodil chudým rodičům. Slovo „Hister“ zní sice podobně jako „Hitler“, avšak zde znamená něco jiného. Jedná se o starý latinský název pro řeku Dunaj v Rakousku. A Hitler se narodil jen několik kilometrů od ní.

A jaký bude rok 2019?

Podle Nostradamových slov nás prý čeká rok „strachu a utrpení“. To se však netýká pouze tohoto roku, ale 27 následujících let! Matka příroda nám podle proroctví dá poznat svou ničivou sílu. Můžeme očekávat velké množství zemětřesení, lesních požárů a tsunami. Mezi lidmi dojde k neustálým bojům, které na sebe mají dokonce vzít podobu Třetí světové války.

To, zda se Nostradamova věštba vyplní, či ne, nelze předvídat. Lidé většinou předpovědím proroků příliš nevěří. Musíme si však uvědomit, že jsme i letos byli svědky četných přírodních katastrof. Kdo ví, jestli Nostradamus předpověděl ničivé požáry v Kalifornii, zářijové tsunami v Indonésii či smrtonosné povodně v Itálii či Španělsku.

zvonik54 ( 20. prosince 2018 19:14 )

Na Nostradama nevěřím, ale věřím tomu, že planeta Země je přelidněná a to se musí řešit! Když se to nebude řešit, a nechá se to na Bohu či Alláhovi, musí zákonitě dojít k ekologické i ekonomické katastrofě celé planety. Je to jako když do ,,živé" klecové pastičky chytíte více myší a necháte je tam živé několik dní. Ani nemusím psát, co se stane... Tak, to se stane s planetou Země a lidmi na ní. VŮBEC MLADÝM LIDEM NEZÁVIDÍM! Věřím v rozpoutání celosvětové jaderné války právě z těchto důvodů. Mírové východisko NENÍ možné, a válka je nejlevnější a nejekonomičtější řešení odlidnění planety.

salisbury ( 20. prosince 2018 19:08 )

Hister je taky brouk, ma pancer a na zadech kriz. Nostradamus to nejak pomatl s Krizaky. Asi pletl dejiny s pritomnosti a myslel, ze je to budoucnost.

yokky ( 20. prosince 2018 09:10 )

no nevim,nevim...nevypada to tobre,,,,neco na tom bude,,,,,,budme ve trehu....

Actimel ( 20. prosince 2018 08:38 )

Přírodní katastrofy asi neovlivníme momentálním chováním, to se děje stále, ale o třetí světovou se pokouší USA a to rýpáním a vměšováním se do celé Evropy a vůbec světa!!! Takže bych i uvěřila této předpovědi a je mi to velice líto, hlavně těch nejmenších...my máme už něco pěkného odžito, ale oni mají život před sebou a my dospělí, ale hlavně mocní jim chystají nejistou budoucnost

Zobrazit celou diskusi