Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ostatky maminky (†57) protekly podlahou: Sourozence čeká hororový úklid

Autor: shp - 
19. listopadu 2018
12:53

Tři zdrcení sourozenci jsou postaveni před nejtěžší úkol svého života. Jejich matka Dianne Hanna (†57) zemřela ve svém domě v Graftonu, který se nachází v australském Novém Jižním Walesu. Její tělo pak leželo na podlaze minimálně dva týdny. Ostatky ženy doslova protekly podlahou. Nyní je musí její nebohé děti odstranit z domu, nebo bude zničen.

Tělo Hannah podle její dcery Katharine našel matčin kamarád 8. listopadu, když se za ní přišel podívat na návštěvu. „Všiml si zvláštních věcí kolem domu – popelnice nebyly vynesené, moje máma přitom udržovala dům bez poskvrny,“ řekla Daily Mail Australia.

Potom si všiml zápachu. On ji našel, chudák,“ dodala sklesle. Syn Andrew byl pak první z rodiny, kdo viděl mrtvolu matky na místě, kde zemřela. „Plakal jsem nějaký čas na verandě. Tělesné tekutiny kontaminovaly dřevo ve zdech. Ostatky maminky se dostaly skrze dlaždičky, beton až přímo na prkna,“ dodala Katharine.

Došlo také k rozsáhlému strukturálnímu a vnitřnímu poškození, o které je potřeba se rychle postarat, abychom zajistili, že dům bude obyvatelný,“ uzavřela dcera zemřelé. Zničení domu, která její maminka tolik milovala, ji děsí. Dianne byla vždy velmi čistotná a pečlivá.

Syn Andrew společně s dalšími sourozenci založil stránku na charitativním portálu GoFundMe, kde chtějí vybrat v přepočtu necelých 700 tisíc korun na opravdu a úklid domu, který má pro ně po smrti maminky velkou hodnotu. Zatím se jim podařilo vybrat asi čtvrtinu peněz.

micheal ( 3. října 2019 21:01 )

Potřebujete půjčku? Jste podnikatel nebo žena? Potřebujete finanční prostředky na zahájení podnikání? Potřebujete půjčku na splacení dluhu, splácení účtů nebo zahájení podnikání? Potřebujete financování financování projektů? Nabízíme Vám půjčky bez poplatků, bezplatné půjčky, nabízíme vám garantovanou úvěrovou službu jakékoliv velikosti a jakékoli části světa (jednotlivci, společnosti, realitní kanceláře a korporace) s naší vynikající 2% úrokovou sazbou. Pro žádosti a další informace nás prosím kontaktujte e-mailem: Asso­ciati­onbrid­gewa­ter@a­ol.com

Lenka Bolkova ( 19. května 2019 06:19 )

Potřebujete půjčku? Jste podnikatel nebo žena? Potřebujete finanční prostředky na zahájení podnikání? Potřebujete půjčku na splacení dluhu, splácení účtů nebo zahájení podnikání? Potřebujete financování financování projektů? Nabízíme Vám půjčky bez poplatků, bezplatné půjčky, nabízíme vám garantovanou úvěrovou službu jakékoliv velikosti a jakékoli části světa (jednotlivci, společnosti, realitní kanceláře a korporace) s naší vynikající 2% úrokovou sazbou. Pro žádosti a další informace nás prosím kontaktujte e-mailem: leni­.bol­kova0­1@gma­il.com

petrw ( 19. listopadu 2018 19:18 )

no a .....hold vytekla..fujj

sarka.q ( 19. listopadu 2018 16:38 )

Ať si ten úklid pěkně užijí. kdyby byli s mámou v kontaktu, tak tam neleží 14 dní.... jsou tři, tři dětičky a ani jedno nezjistí, že se máma neozývá... i tak ji najde kamarád a oni... a ještě chtějí na svou odtažitost vybírat peníze.

whoossain ( 19. listopadu 2018 14:39 )

Tak to pozor, nálzce má automaticky nárok pouze na 10% z nalezeného!

Zobrazit celou diskusi