Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sbohem, romský králi! Rakev známému vozkovi osázeli diamanty za 3 miliony

Koruna vyrytá do rakve za 100 000 liber (Ilustrační foto)
 (Autor: profimedia)
Autor: ital - 
24. srpna 2018
05:02

Synovec hvězdy britského seriálu Big Fat Gypsy Weddings a slavný vozka Mikey Connors (†32) zemřel poté, co jeho koňský povoz smetlo auto. Na poslední cestu ho vyprovodila kolona 16 bílých rolls-royců. To se však příbuzným zdálo málo. Proto na jeho rakev nechali vyrýt britskou korunu, kterou osázeli diamanty za téměř tři miliony korun!

Koruna je výrazem úcty k Mikeyho přezdívce „Král silnic“. „Může se to zdát přehnané, ale je to způsob, kterým chceme vyjádřit, jak mnoho pro nás Mikey znamenal. Měl rád hezké věci, proto jsme se rozhodli ozdobit jeho rakev těmi nejlepšími šperky, jaké se dají koupit. Byl „Králem silnic“ a teď bude korunu nosit navždy,“ uvedl pro The Sun příbuzný.

„Na ničem jsme nešetřili,“ dodává rodinný příbuzný. „Mikey byl nejlepší a my pro něho také vždy chtěli jen to nejlepší. Dokonce i rakev.“

Tragicky zesnulý Mikey byl uctěn jako skvělý cvičitel koní, který vedl chovnou stanici poblíž místa, kde byl pohřben. Čest mu přijeli vzdát příbuzní dokonce z Ameriky či Švýcarska.