Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtenářka Vaňková: Díky Blesku jezdím v novém autě

Helena Vaňková z Českých Budějovic vyhrála v jarní megaBLESKovce auto
Helena Vaňková z Českých Budějovic vyhrála v jarní megaBLESKovce auto  (Autor: Vlaďka Hradská)
Autor: Vlaďka Hradská, Kjak - 
7. října 2010
00:00

Heleně Vaňkové (32) přálo štěstí. V jarní hře MegaBLESKovka vyhrála automobil Škoda Octavia. A auto si moc pochvaluje!

„Bez něj bych nemohla existovat. Dřív jsem jezdila ve stařičkém fordu. Ale to se vůbec nedá srovnat s tím, co mám teď!“ Chcete být příštím vítězem vy? Kupte si zítra Blesk s hrací kartou!

Přiznala, že políčka poctivě vyškrtávali její rodiče, kteří si deník Blesk pravidelně kupují. Maminka malé Helenky (3) ale udělala ten nejdůležitější krok. Kupon vyplnila a odeslala. A vyšlo to, paní Vaňková vyhrála!

„Tu šťastnou zprávu jsem se dozvěděla telefonicky, když jsem byla na školení. Přišlo mi to spíš jako vtip. Ani rodiče tomu nevěřili, dokud jsem nepřijela v novém autě domů,“ svěřila se výherkyně.

První cesta do ZOO

Nejvíce překvapená prý byla právě malá Helenka (3). A kam vedla první cesta nové majitelky auta a její dcerky? Na výlet do Zoologické zahrady v Hluboké nad Vltavou. Výhru od Blesku si Helena Vaňková nemůže vynachválit, prý jí moc pomohla. Pracuje totiž jako pojišťovací agent a denně v automobilu stráví hodně času. „Nejenže oktávka dobře vypadá, ale v novém voze se cítím bezpečně, je praktické, má menší spotřebu a super brzdy,“ dodala Vaňková.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi