Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zoufalá důchodkyně (59): Cestu domů jí přehradil plot!

Autor: Kateřina Moravcová, hto - 
26. srpna 2010
05:02

Do velice obtížné situace se dostala Eva Malášková (59) z Karlových Varů. Před pěti lety si v zahrádkářské kolonii koupila dům. Tehdy k němu ještě vedla cesta.

Přístupová komunikace ale byla součástí soukromého pozemku a ten si nový majitel oplotil. Důchodkyně se tak nemůže do domu dostat.

Domů přes díru v plotě

„Již přes rok lezu do svého domu dírami v plotech, nebo jej přelézám. Zřejmě nelegálně, ale nějak se domů dostat musím,“ posteskla si Blesku důchodkyně. Její domek stojí uprostřed dvou zahrádkářských kolonií. Jedna je soukromá a druhou vlastní město.

„Jednáme s nájemci, aby si své zahrádky o něco zmenšili a tím vytvořili pro paní Maláškovou cestu. Jenže tato varianta vadí zahrádkářům, kteří tam mají soukromé pozemky. Přes ně by pak musela také chodit,“ řekl mluvčí magistrátu Jan Kopál. Původní přístupovou cestu před rokem oplotil nový majitel. I ona byla soukromým majetkem. Poslední možnost, jak se k domu může důchodkyně dostat, vede přes pozemky místního vodocentra.

 

 

 

 

 

 

„Na dvoře máme drahý materiál. Proto je pozemek hlídaný bezpečnostními alarmy. Je tedy nepřípustné, aby chodila přes nás,“ řekl majitel pozemku. Důchodkyně se tak dostává do patové situace, kterou by mohl vyřešit zřejmě jen soud. „Je to občansko – právní spor, ve kterém je město nevinně,“ brání se magistrát.

arcaben ( 31. srpna 2010 15:39 )

anasyi jinak už na Tebe nešlo reagovat.S taťkou už jste honili trička??Vřele doporučuji,my už si ho doma honíme nějaký ten pátek a nemáme toho stále dost.....

anasyi ( 30. srpna 2010 00:27 )

arcaben,diky,zitra zkusime s tatkou honit tricka......

arcaben ( 29. srpna 2010 17:31 )

Co máš proti hyenám?Teritoriální zvíře,jasná struktura pevné rodiny,o mladé se vzorně starají,dokonce mají tety a chůvy pro ty nejmenší....Že by Ti na nich vadilo,že samice mají pseudosamčí pohlavní orgán?

arcaben ( 29. srpna 2010 17:26 )

anebo si mysleli,že chce udělat s důchodkyně C.O.U.R.U.

arcaben ( 29. srpna 2010 17:24 )

anasyi-to záleží jestli si ho honí ženy nebo chlapi.Ženy na dvou místech nahoře a chlapi za spodní,přední okraj

Zobrazit celou diskusi