Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena chtěla zachránit psa, který spadl do vody: Sama se utopila!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: lac - 
6. června 2013
10:40

Pátrání po ženě (36) z Vysoké Pece, která spadla ve středu navečer do prudké vody Podkrušnohorského přivaděče, pokračují od čtvrtečního rána. S největší pravděpodobností se jedná o devátou oběť.

Pátrací tým tělo hledá v Kyjické nádrži, kam umělý tok ústí. Chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková upřesnila, za jakých okolností do vody žena spadla.

„Došlo k tomu při venčení psa. Ten ji spadl do vody a žena se ho snažila zachránit. Voda ji však strhla a žena už nedokázala vylézt,“ uvedla Pivková.

Na procházce se psem měla i dceru (11), která je naštěstí v pořádku. A pes také. Než ženu strhla voda, podařilo se ji zvíře vyhodit na zeď koryta a to se vyškrábalo ven.

Pivková dodala, že kvůli pátrání Povodí Ohře sníží hladinu vody v přivaděči. Policie napoprvé uvedla, že pátrá po dítěti, až později upřesnila informace.

frantiskacejkova ( 13. června 2013 23:17 )

Buďte zdrávi. Mám pro Vás tip, je to novinka z oblasti online výdělků, perfektní na letní večery Sama si takto vydělávám už od května a nemám slov, jak snadné to je. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka!! Přečtěte si to taky na Peterblog.wz.sk

street ( 10. června 2013 19:51 )

insignia

wfgx ( 9. června 2013 18:38 )

to pavel219...do kolika let ses pomočoval? Dodnes? A měl jsi vůbec dětskú izbu? Všichni Ti v dětství ubližovali? A kdo hlavně..zcela jistě to byla tvá matka

kacota ( 7. června 2013 12:54 )

Čo je na týchto slovách hezky napsaný - V barvách tě vidím postiženou, jak tě zahřívá svým tělem třeba zlatý retrívr A věř mi, že bych ti to přál, ??? Čo si tu píšu medzi sebou a aké majú spory diskutujúci je teraz jedno, ale nestrácajte súdnosť. Ani s tými psami. Pani mi je ľúto, ale treba myslieť na jej dcérku a nie tu palčekovať ako bola odvážna. Sama mám psa, bígla, teší sa najlepšej starostlivosti, strave a láske od domácich, ale prosím vás !!! Do vody by som za ním neskočila a v živote by som neohrozila život dcérky nieto ešte svoj, pred jej očami. Máme radi psov, ale skutočne, nevyzdvihujte ich nad ľudí preboha !!!

anna1234 ( 7. června 2013 10:17 )

..o tom není pochyb, že je dcera i celá rodina určitě nešťastná. Ovšem proč by měla být paní bezcenná? Ty už nevíš jak urazit viď?

Zobrazit celou diskusi