Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka prezidenta se ptá: Kde je můj Lešek?

Autor: pal, Fakt.pl - 
17. dubna 2010
05:00

I necelý týden po zřícení polského speciálu Tupolev TU 154 matka Lecha Kaczynskyho stále neví o smrti svého syna. Čím dál častěji se však po něm začíná ptát! Jak dlouho ji ještě lékaři budou udržovat v nevědomosti?

Jadwiga Kaczyńská je již několik týdnů kvůli potížím s dýcháním hospitalizovaná ve varšavské nemocnici. Lékaři ji udržují v umělém spánku, občas se však probere a začíná se ptát po svém synu Lechovi, který až donedávna spolu se svým dvojčetem, bratrem Jaroslawem, trávil hodiny u jejího nemocničního lůžka.

Lékaři se obávají, že by sdělení o smrti polského prezidenta mohlo jeho matce vážně uškodit, a tak ji záměrně udržují v nevědomosti. A o mlčenlivost prozatím požádali i Jaroslawa Kaczyńského.

"Stav paní Jadwigy je vážný a tento druh informace by mohl vážně poškodit její zdraví," uvedl jeden ze spolupracovníků zesnulého prezidenta Adam Bielan.


Jadwiga Kaczyńská tak nedorazí ani na nedělní pohřeb svého syna a snachy. "Podle toho, co vím, není ve stavu, kdy by mohla odejít z nemocnice, tak by to stejně nebylo možné," omlouvá možná tak trochu Bielan fakt, že je Jadwiga Kaczyńská zřejmě jediným člověkem v celém Polsku, který neví o smrti svého prezidenta, a zároveň i vlastního syna.

(Zdroj: Fakt.pl)

Shelby16 ( 17. dubna 2010 17:49 )

aby se nedozvěděla pravdu, trapné. Jsem zvědavá, až se paní zotaví, tak jí budou držet v izolaci ? Aby se nedostala náhodou k médium, k TV, k novinám nebo internetu ? A jakou pohádku vymysleli, že Lešek se pořád ještě nevrátil ze Smolenska ? Že se mu v Rusku zalíbilo natolik, že odletěl ze Smolenska se rekreovat s manželkou na Krym a zfalšujou té staré paní od nich pohlednici z Ruska

akrapaz ( 17. dubna 2010 15:26 )

A přitom by stačilo ji zapnout v nemocnici televizi

fiat ( 17. dubna 2010 12:50 )

Ale volové žijí ve stádu,nepochybně nebude sám.. Delší dobu se modlím, abych občas, potkala někoho kdo je inteligentní a charakterní, jelikož ty dvě vlastnosti jsou u nás velmi vzácné.

alenam ( 17. dubna 2010 12:26 )

I přes vážnost tématu jsi mě upřimně rozesmál, což je pro člověka prospěšnější než deset doktorů. Dík

kajakosik ( 17. dubna 2010 08:39 )

nechtějte aby se Vám stala podobná tragedie pane

Zobrazit celou diskusi