Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Babiš se rozpovídal o dětech: Vivien se rozešla, Frederik studuje ve Skotsku a má tetování

  • Autor: simao - 
    8. 4. 2024
    14:15

    Andrej Babiš (ANO) má za sebou chvíle odpočinku v exotice u moře, kam vyrazil s přáteli a bez rodiny. Po návratu spěchal na Slovensko podpořit osobně Petera Pellegriniho, který následně Babiše vítězstvím v prezidentských volbách potěšil. O víkendu pak Babiš sdílel fotku tentokrát se synem Frederikem – častěji přitom na sítě dává snímky s dcerou Vivien, která mu dle jeho slov dělá radost, studuje, ale také pracuje pro Agrofert. A rozešla se, jak prozradil Babiš v novém pořadu na Expres.cz, kde mluvil i o tom, co jeho syn nesnáší.

  • 1.Babiš se synem ve fitku

    Andrej Babiš (ANO) vyrazil v pondělí na návštěvu Ústeckého kraje, aktivní na sociálních sítích však byl i o víkendu.

    „Dnes jsme si dali s Fredem společný trénink,“ uvedl Babiš na Facebooku a sdílel fotku se synem Frederikem přímo z posilovny. 

    „Jo jo, cvičím, máme in body v Sokolovně v Průhonicích, tam si měřím a teď jsem za 14 dní snížil ten tuk o 1,6 kila a 2 kila svalů jsem nabral, tak jsem teďka velice motivovanej. Já potřebuji ten tuk dolů,“ říkal Babiš pro Expres.cz.

  • 2.Po exotice se Zemanem i Klausem

    Babiš nedávno vyrazil za exotikou k moři. Bez rodiny, za odpočinkem. „Měl jsem se skvěle, byl jsem u moře a po delším čase jsem měl čas přečíst si nějaké knížky,“ říkal Babiš v aktuálním vydání podcastu Sorry jako.

    Video  Andrej Babiš v exotice: Poprvé v roce 2024 u moře  - Instagram - A. Babiš
    Video se připravuje ...

    V sobotu Babiše čekala i návštěva debaty na XTV, kde se sešel s exprezidenty Milošem Zemanem a Václavem Klausem v pražském TOP Hotelu. „Díky za pozvání na fajn debatu Xaver Live. Rád jsem vás zase po čase viděl,“ uvedl Babiš ke společným fotkám s bývalými prezidenty.

    Miloš Zeman tam vyrazil poté, co byl minulý týden propuštěn z hospitalizace v Motolské nemocnici, kde podstoupil v březnu operaci.

  • 3.Syn expremiéra studuje ve Skotsku

    Babiš nedávno vystoupil i v pořadu Expres.cz PoliTikTok. A promluvil tam o své rodině. Mj. právě o synovi Frederikovi, který prý nemá společné focení v oblibě. „Když on se fotí, tak to u nás je svátek,“ uvedl Babiš v rozhovoru pro PoliTikTok předtím, než sdílel společné foto s Frederikem z posilovny.

    „Jeho to strašně rozčiluje, on to nemá rád, on nechce, kolikrát jsem mu říkal, aby mi nějak pomohl, ale on nechce,“ pokračoval Babiš.

    Frederik aktuálně studuje ve Skotsku – na University of St. Andrews, kde se v minulosti potkali i princ William a Kate Middletonová. „Tam chodí teď nějaká vnučka královny. Je to strašně těžká škola, tam berou z deseti jednoho. On se stále učí, učí se výborně, on má skutečně excelentní známky,“ poznamenal nyní v podcastu Babiš.

    Na volnočasové aktivity se však přece jen nějaký ten čas najde. Letos stihl Babiš vyrazit s dětmi na lyže do Alp.

    Andrej Babiš vyrazil s Vivien a Frederikem do Alp. Andrej Babiš vyrazil s Vivien a Frederikem do Alp. | Facebook - A. Babiš

  • 4.Frederikovo tetování

    A komentoval shodou okolností i svalnatou postavu svého syna. „On dělal i tenis, i posiluje, je vysokej, má svaly, má dobrou figuru, kdybych měl takovou, tak mám nějaké procento navíc,“ prohodil Babiš. Řeč přišla i na Frederikovo tetování na ruce. „Jsou to čtyři číslice. Je to zkrátka označení naší rodiny,“ prozradil Babiš.

    Jeho děti mu se sociálními sítěmi děti nepomáhají, podotkl šéf ANO. „Vůbec, děti nemají rády kvůli tomu, hlavně Frederik, ten to absolutně nesnáší, Vivien ta spolupracuje. Já jsem kolikrát Frederika prosil, prosimtě, pojď se mnou na instagram, možná ty mladé holky mi dají nějaký follow a on nechce a nechce,“ uvedl Babiš.

    Benjamínek Babišovy rodiny Frederik přitom oslaví 9. května teprve 20. narozeniny.

    Andrej Babiš s dcerou Vivien a synem Frederikem Andrej Babiš s dcerou Vivien a synem Frederikem | Facebook - Andrej Babiš

    Frederik Babiš promoval na britské škole. Na fotce pózuje se sestrou Vivien. Frederik Babiš promoval na britské škole. Na fotce pózuje se sestrou Vivien. | Instagram - Monika Babišová

  • 5.Vivien je nezadaná a pracuje pro Agrofert

    S dětmi Babiš doma neřeší ani politiku. „Ne, ne, to už máme za sebou, kolikrát mi děti řekly, že se za mě stydí, ale vůbec, politika u nás už dávno není téma a je pravda, že jsem i doma slíbil, že s tou politikou skončím, ale zkrátka se to nějak vyvinulo, že tam ještě jsem. Ale rodině se to nikdy nelíbilo a velice špatně to ovlivnilo náš život, i život Moniky i občas Vivien. Není to úplně vždy příjemné,“ přiznává Babiš.

    A další střípek přidal k životě své dcery Vivien. Rozešla se se svým přítelem! „Momentálně je teda volná, takže neříkám posílejte životopisy, fotky, to by mě Vivien zabila. Ale já mám radost z Vivien, protože Vivien je strašně pracovitá, začala pracovat v Agrofertu a ještě studuje na magistra, takže má školu pátek, sobotu neděli, takže to má náročné. Je nadšená a mám z ní velkou radost. Frederik ještě studuje normálně, nepracuje,“ uvedl Babiš, který se naposledy pochlubil fotkou s dcerou Vivien z fotbalového zápasu AC Sparta Praha – FC Liverpool na pražské Letné.

    Andrej Babiš (ANO) s dcerou Vivien na fotbale na pražské Letné na zápasu Sparta - Liverpool Andrej Babiš (ANO) s dcerou Vivien na fotbale na pražské Letné na zápasu Sparta - Liverpool | Facebook - A. Babiš

  • 6.Babiš: Děti si to musí vybojovat

    Vivien je v Agrofertu na stáži a navštěvuje různé firmy, prozradil dál Babiš. Jeden z nejbohatších Čechů však zároveň nechce, aby jeho děti dostávaly něco zadarmo kvůli svému jménu.

    „Oni jsou ještě strašně mladí, takže tu firmu tím, že jsem dal do těch fondů, tak to řídí management a oni se musí vypracovat. Já jsem také začínal jako referent, škrtal vagony, fakturoval a postupně dělal všechny pozice. Musí to vymakat, to není to, že jsou Babišovci, že budou mít nějakou prioritu. Pokud budou dobrý, tak si to vybojují. Musí si vybojovat respekt a nemůže to být tak, že jéžiš, to je Babišův syn nebo dcera, teďka mu něco dáme, to určitě ne,“ dodal Babiš, který s rodinou vyrazil loni i na výroční akci Agrofertu.

    Andrej Babiš s manželkou Monikou, dcerou Vivien a synem Frederikem (říjen 2023) Andrej Babiš s manželkou Monikou, dcerou Vivien a synem Frederikem (říjen 2023) | Facebook - A. Babiš

  • 7.Podruhé ženatý

    Šéf ANO Babiš je přitom ženatý podruhé – z prvního manželství má dceru Adrianu a syna Andreje mladšího.

    „Když někdo pomlouvá moji rodinu, bez ohledu na to, jestli je to muž, nebo žena, tak na to mám alergii,“ dodává nyní pro Expres.cz Babiš.

    Video  Babiš přijel podpořil Pellegriniho: Mluvil o pláži, podržtaškách i přecházení na červenou.  - Facebook - P. Pellegrini
    Video se připravuje ...

  • 8.Babiš v Hráčích: Děti jsou dobře vychované

    O svých dětech mluvil Babiš i v pořadu hráči na podzim 2023. „Moje děti jsou dobře vychované,“ říkal Babiš.

    Vzpomínal tam však i na svou vlastní výchovu svého vlastního přísného otce. „Nebyla produktivní, byla sparťanská. Já se k tomu nechci nějak moc vracet, zkrátka to nebyla dobrá výchova a já myslím, že je třeba vychovávat děti jiným způsobem. Byl na mě přísný, velmi přísný, ale potom, když jsem byl úspěšný, tak na mě byl pyšný, ale ta výchova byla tvrdá. Náš vztah nebyl ideální,“ uvedl šéf ANO.

    „Já určitě budu rád, když se jednou vrátím do firmy, že tam děti budou pracovat. Děti jsou ještě mladé a musí si to odpracovat, to není, že kdyby přišly do firmy, že tam hned dostanou nějakou funkci,“ dodával Babiš.

    Video  Babiš v Hráčích: „Jsem trochu na hlavu“ a proč zatím nepředá své impérium dětem?  - hrc, Fameplay Live/Blesk
    Video se připravuje ...

Miloslav Podhola ( 9. dubna 2024 13:52 )

Kdo se ptá? Snad ne min.zahraniči?
Nebo snad Babišovi někdo úspěšné děti závidí a chce pomlouvat?

Miloslav Podhola ( 9. dubna 2024 13:52 )

Kdo se ptá? Snad ne min.zahraniči?
Nebo snad Babišovi někdo úspěšné děti závidí a chce pomlouvat?

Pollo ( 9. dubna 2024 07:14 )

Ani chytré, ani vtipné. Mizerný pokus.

6vox6 ( 9. dubna 2024 07:04 )

Myslela jsi spíš spářit, ne?

6vox6 ( 9. dubna 2024 07:02 )

No, Šablatůra by spíš vyjel po Mladym Fredym, ne? 😃

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa