Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Poslanec Kolář se pustil do exministra zahraničí: Zaorálek je ču*ák!

Autor: vja - 
12. března 2024
17:45

Po zveřejněném emailu šéfa ANO Andreje Babiše, ve kterém označil ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) za zm*rda a žádal své spolupracovníky, aby mu na něj sehnali osobní informace, rozvířil politickou scénu i poslanec TOP 09 Ondřej Kolář. Někdejšího ministra zahraničí a místopředsedu SOCDEM (dříve ČSSD) Lubomíra Zaorálka označil za ču*áka. Důvodem byly předchozí výroky Zaorálka na adresu Kolářova otce, poradce prezidenta Petra Pavla Petra Koláře.

Zaorálek nás vždy obracel na Východ. A tento člověk si bude dovolovat mého otce obviňovat z práce pro Rusko? Ať jde do hajzlu,“ hněval se Kolář na Zaorálka. „Je to č*rák. To tam dejte. Dodnes vlastně vůbec nechápu, co se to tam odehrálo,“ uvedl v rozhovoru pro CNN Prima NEWS poslanec za TOP 09 v reakci na Zaorálkovo předešlé vystoupení v pořadu Partie.

Může si podat ruku s Andrejem Babišem. Kdo nemá argumenty, ten sahá po nadávkách. Omluvou pro něj je, že syn za otce nemůže,“ nenechal si nadávky líbit Zaorálek, přičemž odkázal na slovník bývaléhio premiéra a šéfa hnutí ANO. Ten zase pro změnu nedávno označil současného ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) za zmr*a.

Zaorálek předtím v pořadu Partie kritizoval prezidentova poradce Petra Koláře za kontakty se společností Squire Patton Boggs. „Váš otec pracuje pro Squire Patton Boggs. To je firma proslulá tím, že pomáhá Putinově peněžence Gazprombank. Pro takovou firmu bych nikdy nedokázal pracovat. V americkém Kongresu vám ani nepodají ruku, kdybyste řekl, že jste syn někoho, kdo pracuje pro Squire Patton Boggs,“ nechal se slyšet.

Lobbistická společnost Squire Patton Boggs přitom dle informací agentury Reuters zrušila smlouvu s Gazprombank již v březnu roku 2022, tedy chvíli po začátku ruské invaze na Ukrajinu. Od roku 2017 jí navíc údajně neměly od banky plynout zisky spojené s lobbingem.

„Táta si vždy dával záležet na tom, aby hájil české zájmy. A člověk, který sepsal prohlášení čtyř a můžeme mu bez uzardění říkat ‚Pan Radar‘, bude mému tátovi něco vyčítat?“ dodal poslanec v rozhovoru pro Primu.

Video  Hráči: Petr Kolář dělá pro Pavla za tisícovku. Promluvil i o Zemanovi, Kellnerovi, Nejedlém nebo Witowské  - hrc, Fameplay Live/Blesk
Video se připravuje ...

UFO1 ( 15. března 2024 14:46 )

Děti prezentují rodiče,tak nám synáček představil i otce

jajas ( 15. března 2024 08:58 )

Vůbec nechápu, proč se ten Kolářovic spratek vůbec ozývá...doteď o něm málokdo věděl....no tak teď se předvedl...udělal by lépe, kdyby zavřel klapačku a šoupal nohama....svému papínkovi moc nepomohl. Myslím, že je už překolářováno.... 🙂 👎

UFO1 ( 14. března 2024 21:19 )

Tolik hulvátství,zla a lidské nenávisti v jednom v politice ČR nebylo

Antifiala ( 14. března 2024 19:18 )

Přesně tak. TOP09 je samý lidský odpad.

Uživatel_5679403 ( 14. března 2024 17:13 )

Správně napsáno. Zaorálek patří do důchodu ať je rád že je rád a ani se nevyjadřuje. Je jen směšný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa