Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Exprezident Zeman na dovolené: Plavba na člunu nevyšla! Útěchou mu byla klobása a pivo

Aktualizováno -
12. srpna 2023
13:59
Autor: simao, Mii - 
9. srpna 2023
14:44

Prezidentský důchodce Miloš Zeman zakončil svou tradiční dovolenou na Vysočině. Doufal, že opět dojde na plavbu na žlutomodrém nafukovacím člunu, avšak tyto plány překazilo počasí. Ačkoliv se v Česku oteplilo a svítí slunce, zároveň fouká, což pro plavbu kvůli vlnám nebylo vhodné. Jak informuje server ŽivotvČesku.cz, Zeman tak místo toho vyrazil na klobásu a na pivo.

„Už včera byly na rybníku v Novém Veselí vlny. A dnes měl být den »D«, kdy pan exprezident chtěl vyplout. Kvůli přetrvávajícímu »vlnobití« ale na žlutý člun nešel,“ cituje server ŽivotvČesku.cz člověka z okolí Zemana.

Exprezident se přitom na plavbu velmi těšil. „Doufám v to,“ odpověděl před odjezdem na dovolenou, zda svůj legendární člun Challenger vytáhne.

Zeman si ale přesto konec své dovolené užil. Během cesty zpátky do Lán, kde po odchodu z funkce bydlí, se zastavil v penzionu na Rytířsku. „Zde se Zeman odměnil pohodou u vychlazeného pivečka, klobásky, hořčice a výborného chleba,“ píše server. Jak alkohol, tak stravu podobného typu měl exprezident dlouho zakázanou kvůli zdravotním potížím.

Ani loni přitom Zemanovi plavba nevyšla - v červnu na Vysočině nepřálo počasí a v srpnu nakonec své poslední volno v úřadu strávil v Lánech. Zeman však vytáhl člun na rybník  jak v roce 2021, tak předtím v roce 2020.

Zeman se tak projížďky po rybníku nevzdal ani přes své zdravotní obtíže. „Těšil jsem se, ale na druhou stranu uznávám, že s těma nohama to není nejlepší, jak vidíte,„ hlásil Zeman, trpící neuropatií dolních končetin, v roce 2021 pro CNN Prima News. „Ale na člunu můžu veslovat a na veslování potřebujete ruce, a ty mi zatím celkem fungují,“ dodával.

Video  Jak relaxoval Miloš Zeman na Vysočině. Tohle není chalupa, ale zámeček!  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

 

JaNat ( 14. srpna 2023 12:10 )

Hmm, takže přeci jen nemáš smysl pro humor. Ale jiní ho mají mít, aháá. Já se mám zamyslet a co ty? Ty budeš moralizovat a radit dál? Jasně, že budeš, ty přeci smíš Chjo, xiiomo, úsměv na mé tváři. Čas na oběd. Přeji ti dobrou chut.

xiioma ( 14. srpna 2023 12:02 )

Zamysli se sama nad sebou a raď svým dětem.

JaNat ( 14. srpna 2023 11:38 )

P.S. Mohla by ses zamyslet spíš nad tím co jsem v 10 06 napsala, jestli na tom není kus pravdy, ty srandistko.

JaNat ( 14. srpna 2023 11:35 )

Já si nestěžuji, jen konstatuji. Když máš takový smysl pro humor, proč jsi mě napráskala? To slovo jsem tu psala x krát a nikdy mi ho admin nesmázl, až když jsem ho napsala tobě. Prostě jen úsměvné.

xiioma ( 14. srpna 2023 11:14 )

Pokud vím, tak se navážím do roxin, ale ta to bere s humorem, jen ty si pořád stěžuješ, chudinko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa