Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Schillerová je trojnásobnou babičkou: „Poprvé holčička,“ raduje se a prozradila jméno

Autor: amb - 
5. srpna 2023
18:55

Exministryně financí Alena Schillerová (ANO) má velký důvod k radosti - stala se potřetí babičkou! Na svět totiž přišla její vnučka Laura. A šéfka poslaneckého klubu ANO se raduje, že se coby babička poprvé dočkala holčičky. „Těch pár kilo štěstí držím v náruči díky svým dětem už potřetí,“ poznamenala na Facebooku. Otcem je její syn Jaroslav.

Synu Jaroslavovi se narodilo druhé dítě – už má chlapečka, který je nositelem stejného jména. To se ostatně u Schillerových dědí, také manžel exministryně financí se jmenuje Jaroslav.  

V dubnu poslankyně prozradila Blesku, že se letos v létě potřetí stane babičkou. Nad jménem prý rodiče moc přemýšlet nemuseli. „Bylo to opravdu jednoduché, protože můj syn, už když mu bylo 15 let, říkal, že by chtěl jednou holčičku Lauru,“ řekla. 

Tehdy jedna z nejvýraznějších tváří hnutí ANO uvedla, že se do nakupování věcí pro první vnučku nezapojuje. „Já jsem trošku pověrčivá, takže oblečky na Laurinku nekupuji. Jediné, co jsem si domů pořídila, je takový stoleček na kreslení pro vnuky a už jsem k němu koupila tři židličky,“ dodala.

Schillerová má ještě vnuka Františka od dcery Petry Rusňákové. Před dvěma lety Blesku řekla, že by chtěl František sourozence. Dcera sice u jednoho dítě zůstat nechce, zatím však synkovi chtěla věnovat plnou pozornost. Šéfku poslaneckého klubu ANO tak zatím budou těšit dva kloučci a s nimi čerstvě i holčička. 

Video  Exministryně Schillerová o vládním balíčku. Jak nás zasáhne? A čeká vládu peklo?  - David Polák
Video se připravuje ...

Uživatel_5660152 ( 7. srpna 2023 12:20 )

Hlavně ať není po bábě "bezmozek", předpokládám, že holčička je oproti "nádheře" zcela zdravá.

jajas ( 7. srpna 2023 10:03 )

No, takže Alena se ráda fotí, zatímco PePa exhibuje na všem, na co příjde...a také za prachy daňových poplatníků. Věřím, že v "útratě" Alenu lehce "trhne"...protože teprve začal....ochranka si neodpočine....

Celebrity-chachacha ( 6. srpna 2023 18:45 )

A už si nechala udělat fotky za 2 miliony ?

Uživatel_5541614 ( 5. srpna 2023 23:55 )

Gratulace. Krásná.

rudy_hnis ( 5. srpna 2023 20:56 )

Ono se to množí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa