Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Potřetí budu babičkou!“ Schillerová svěřila Blesku radostné tajemství. Koho přivítá v létě na světě?

Autor: for - 
23. dubna 2023
05:00

Radostnou novinku Blesku prozradila šéfka poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová. V létě se potřetí stane babičkou! Ještě větší radost pak přináší to, že tentokrát do její rodiny přibude malá holčička a připojí se tak ke dvěma kloučkům. Blesku prozradila i jméno. 

„V srpnu, jestli to dopadne dobře - a já věřím, že ano - tak nás čeká radostná událost. Potřetí se stanu babičkou,“ svěřila se Blesku exministryně financí Alena Schillerová. 

Schillerová už se těší ze dvou vnoučat. Nyní by k Františkovi (8) a Jarouškovi (1,5) měla přibýt holčička. 

Schillerová pověrčivou babičkou

Mladá rodinka měla brzy vybrané i jméno. „Bylo to opravdu jednoduché, protože můj syn, už když mu bylo 15 let, říkal, že by chtěl jednou holčičku Lauru,“ prozradila Schillerová. 

Holčička tedy rozšíří rodinu syna Schillerové Jaroslava. Do nakupování věci pro první vnučku se ale stávající předsedkyně poslaneckého klubu nezapojuje. „Já jsem trošku pověrčivá, takže oblečky na Laurinku nekupuji. Jediné, co jsem si domů pořídila, je takový stoleček na kreslení pro vnuky a už jsem k němu koupila tři židličky,“ dodala na dotaz Blesku, jak se zapojuje do pořizování věcí pro přírůstek. 

Syn předsedkyně poslaneckého hnutí už potěšil svou maminku jedním vnoučetem, a to malým Jaroslavem. 

„Strašně krásné překvapení jsem dostala na Vánoce, kdy mi moje děti řekly, že budu podruhé babičkou. Můj syn čeká první dítě. Má to být chlapeček. Když vše dobře dopadne, měl by se narodit v červnu,“ řekla Blesku tehdy Schillerová, která v té době působila jako ministryně financí ve vládě Andreje Babiše (ANO).

Malý Jaroslav se narodil jen den před ničivým tornádem v roce 2021. Jaroslav nebyl prvním vnukem Schillerové. Její dcera, Petra Rusňáková, už totiž v té době měla pětiletého Františka. „František ji do toho velmi tlačí, chtěl by sourozence, ale zatím se k tomu nějak (dcera) nemá. František půjde do školy, tak se mu chce věnovat, ale určitě by nechtěla zůstat u jednoho dítěte,“ popsala šéfka státní kasy v roce 2021. 

Schillerová o své rodině mluví velice často a pokaždé, když se blíží svátky nebo velké události, tak hovoří o tom, že je chce trávit s rodinou a nejvíce pak právě se svými vnoučaty. Během Velikonoc například řekla Blesku, že se nejvíce těší právě na tyto malé mrskače. 

Video  Nejoblíbenější destinace českých politiků na letní dovolenou 
Video se připravuje ...

pindal ( 23. dubna 2023 21:40 )

Připojuji se k blahopřání.

pindal ( 23. dubna 2023 21:38 )

Ladislava Vykoukova ( 23. dubna 2023 21:06 )

Blahopřeji k trojnásobné babičce,jste skvělá žena a užívejte si to

Jiří Zvěřina ( 23. dubna 2023 12:46 )

Posle sebe soudím Tebe, že...

Jiří Zvěřina ( 23. dubna 2023 11:55 )

Vždy se těším na reakce na mé komentáře… Některé jsou vtipné, některé jsou poučně a vždy je tam určité procento reakcí naprostých bezmozků… V tomto komentáři jsi naplnit toto procento bezmozků právě Ty… Díky moc… Teď už budou jen inteligentní komentáře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa