Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Skončila „Kalouskova“ covidová hospoda: Majitel beze slova zmizel

Autor: dak - 
31. července 2023
05:00

Restaurace Hlučná Samota na Vinohradech je mimo provoz. Proslavil ji bývalý šéf TOP 09 Miroslav Kalousek (62), který si v ní dal jedno „zrzavé“ během nejtvrdších covidových opatření. Podle informací Blesku se majitel vytratil a nechal za sebou dluhy.

Zdroj Blesku, který je obeznámen s děním v podniku a přál si zůstat v anonymitě, řekl, že šéf restaurace Daniel Jelínek má být v dluzích. „Vytratil se a vykoupal v tom kuchaře. Nedávno přestal platit úplně všechno. Dodávky masa, zeleniny, elektřinu, vodu, plyn. Dva měsíce dluží platy zaměstnancům,“ popsal situaci zdroj, jehož jméno redakce zná.

Blesku se podařilo majitele kontaktovat, ten poskytl krátké vyjádření. „Momentálně pracuji na novém projektu, který bude navazovat na léta mojí práce,“ uvedl Jelínek. Na dotaz, zdali je pravda, že je v dluzích a neplatil zaměstnancům, už odmítl odpovědět.

Blesk poprosil o komentář i Kalouska, který má k restauratérovi blízko. „Jsme stále přátelé. Mrzí mě to, ale takový už je život podnikatele. Než provozovat podnik, kde neutáhnu fixní náklady, je rozumnější zavřít a začít něco nového. Daniel to určitě dokáže,“ sdělil. A zavtipkoval, kam teď bude chodit na pivo. „Bydlím v oblasti s takovou hustotou hospod, že nestrádám. Pro tu domovskou se stále rozhoduji, zatím diverzifikuji,“ dodal.

Video  Kalousek: Důchod bych si sám nespočítal. „V tuto chvíli bych krátkodobě brzdil víc,“ vzkázal vládě.  - Vera Renovica
Video se připravuje ...

rudy_hnis ( 1. srpna 2023 16:10 )

Kalousek je univerzální příčina čehokoliv špatného. Alespoň podle opopakáže.

krapotkin ( 1. srpna 2023 04:18 )

Když si soudruzi kdysi uzákonili zdravotní daň, tak musím. Ty asi živíš flákače v jiné "pojišťovně".

roxin ( 31. července 2023 14:16 )

Kalousova hospoda skončila ale padákový smrtihlav ne a ne skončit. Když se loučil a odcházel stála celá poslanecká sněmovna i se senátory v pozoru a už je zpět hm chybí mu prachy byl zvyklý žít na "vysoké noze" nestačí mu příjem ze Zdr. pojišťovny musí zpět. Ten bude druhý spící dědula v parlamentu.

bullshit ( 31. července 2023 13:34 )

Ještě že stihl Andy, když to EET platilo, postavit z toho vývaru ty dálnice, školky a stihl přidat sestřičkám a učitelům

bullshit ( 31. července 2023 13:31 )

Něco si o tom zjisti a neomílej tu mantru s padáky, ty padáku Hlavně že v trojdemolici KSČ-ANO-ČSSD byl samý poctivec a Lumen.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa