Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Feri obžalovaný ze znásilnění: Po soudu si s úsměvem odskočil bavit se do hospody

Autor: Mii, vja, inf - 
26. dubna 2023
11:12

V úterý pokračoval soud s exposlancem Dominikem Ferim, který čelí obžalobě ze znásilnění. Bývalý politik se opět bránil, že ženy k ničemu nenutil. A zřejmě příliš špatný pocit z úterního projednávání neměl. Jak zjistili fotografové Blesku, Feri večer vyrazil do jedné z pražských hospod, kde se s úsměvem na tváři bavil se svými přáteli.

Feri nepůsobil, že by měl skleslou náladu. Naopak na fotografiích z pražské restaurace Dva kohouti pije pivo, kouří a užívá si večerní pohodu v přítomnosti mladých lidí, včetně mladých žen – to vše s velkým úsměvem na tváři. I v jeden moment s jednou mladou ženou laškuje.

Jen pár hodin před tím přitom pokračoval soud, který projednával Feriho obžalobu ze znásilnění. Někdejší hvězda sociálních sítí se měla dopustit tří skutků na třech ženách, exposlanec je od začátku odmítá. V úterý soud vyslechl znalkyni a dva svědky.

„Myslím, že svědecká výpověď je důležitá z toho důvodu, že k intimnímu styku s poškozenou došlo za přítomnosti dalších osob,“ hájil se včera Feri po přečtení první svědecké výpovědi. To podle něj rozporují slova oběti, která tvrdila, že v tu chvíli už všichni odešli.

„Když řeknete, tak si dáme panáka a nalejete panáky, tak to není žádný nátlak,“ uvedl také včera Feri u soudu. Projednávání bude pokračovat ve čtvrtek a není vyloučeno, že již padne rozsudek.

Video  Dominik Feri u soudu 25.4.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

kdoasi ( 29. dubna 2023 09:42 )

A to znamená, že je může automaticky znásilnit? Pro tebe ne znamená ano?? Ty jsi fakt píp😏

Uivatel_5114505 ( 27. dubna 2023 08:26 )

Brzy mu úsměv na tváři zmrzne. Až vyfasuje basu natvrdo. Nic jiného totiž nemůže čekat. Jeho kecy soud zcela určitě smete ze stolu. Chudáček.

tarrica ( 27. dubna 2023 08:13 )

Že si neodskočil do hospody na Moravu , úsměv by měl trošku pokřivený....

jajas ( 26. dubna 2023 17:45 )

Jelimanek: Švanccenberk ho měl vzít taky na plastiku, protože jinak bude stále děsit lidi....

LuCo ( 26. dubna 2023 17:25 )

Reciklovat a pověřit nějakou nově vytvořenou funkcí ve vládě za TOP O9. Viz vzory Pelčák, Gazdík, Hladík atd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa