Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fiala náhle zrušil svůj program! Odsouvá i jednání se Zemanem. Důvodem je virová nemoc

Aktualizováno -
27. září 2022
14:59
Autor: ČTK, Mii - 
27. září 2022
07:03

Prezident Miloš Zeman měl v úterý večer na zámku v Lánech přijmout premiéra Petra Fialu (ODS). Nakonec ale k setkání nedojde, předseda vlády náhlele zrušil všechen svůj program na následující dva dny. Podle mluvčího vlády Václava Smolky je důvodem virové onemocnění premiéra. 

„Premiér musel zrušit dnešní a zítřejší (středeční) program kvůli virovému onemocnění,“ napsal Smolka. Nejde podle něj o nákazu covidem-19, kvůli které byl Fiala před půl rokem v týdenní izolaci a způsobila například odklad tehdy plánované cesty do Německa.

Fiala se měl dnes vedle schůzky s prezidentem účastnit například jednání s odborovými předáky o růstu platů ve veřejném sektoru pro příští rok, pravidelně se také v úterý konají schůzky lídrů koaličních stran ve formátu K5. Na konání plánovaných jednání by neměla mít premiérova omluva vliv.

Prezident Zeman v neděli uvedl, že chce s Fialou hovořit o svých výhradách k některým ministrům. Nedávno řekl, že by doporučoval šest z nich vyměnit. Jednat zřejmě budou také o návrhu státního rozpočtu na příští rok.

Video  Stanjura představil rozpočet na rok 2023: Schodek dosáhne 295 miliard!  - ČTK
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

roxin ( 29. září 2022 10:26 )

Fialovej šéfik se už brzy uzdraví už je po DEMONSTRACÍCH, už mu v uzdravení nic nebrání.

roxin ( 28. září 2022 20:51 )

Fialovej se schoval protože minule se omlouval demonstrantům tak teď se udělal raději marod a jakože o ničem neví. Ani se nezdá jak je mazaný.

sorgedoktor ( 28. září 2022 19:16 )

Ono jestli nekdo ma na funkci po zdravotni strance, to se snad resi u vnitra a armady. Zde ovsem proistupuije i episemiologicke hledisko/ mohl by chripkou nebo ti virem epidemie nakazit dalsi...

e.lesanova ( 28. září 2022 14:18 )

Pekarová je takový dobrý studijní materiál...povaha a charakter jí podobných, kteří by v době minulé stáli na tribunách a šprtali s fanatickým leskem v očích Marxismus leninismus, se zvrácenou radostí by udávali, posílali do vězení, možná i hůře...nezájem, co si o nich myslí ostatní, jak je hodnotí...tady sebestřednost, arogance, vlastní sebežerství, neomylnost v jejich očích...takoví se rodí v každé době, lidsky je to odpad

kurna1 ( 28. září 2022 13:28 )

H o v n o tomu rozumíš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa