Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bosá Monika se raduje: „Pár dní všichni spolu!“ Babiš vzal před volbami rodinu do Benátek

Aktualizováno -
16. října 2021
13:50
Autor: Jan Kálal, vei - 
16. října 2021
12:10

Češi mají týden od voleb a manželka premiéra Andreje Babiše (ANO) Monika se konečně pochlubila fotkami z dovolené. Babiš s rodinou na ní zavítal do italských Benátek. Největší radost z toho měla jeho paní, Monika Babišová cestuje ráda. Ke snímkům si připsala: „Pár dní všichni spolu.“ Mimochodem, byla to přitom koalice Spolu vedená Petrem Fialou (ODS), která Babiše dokázala ve volbách na počet hlasů porazit. Babiš měl před volbami diář zaplněný kampaní a vládní agendou, Blesk Zprávám ale napsal, že na dovolené byl na čtyři dny začátkem července.

Premiér Babiš je teď posílený třetí dávkou vakcíny proti koronaviru. Blesk Zprávy zjišťovaly, kdy s manželkou Monikou, dcerou Vivien a synem Frederikem do Itálie, konkrétně do Benátek, vyrazil. Počasí je tam i nyní zatím přeci jen o chlup teplejší než aktuálně v Česku, na snímcích nicméně Babišovi na projížďku v gondole stačila jen rozevlátá košile, Monika nasadila i sluneční brýle.

„Snímky jsou z prodlouženého víkendu začátkem července tohoto roku. Kampaň začala 2. 9. Paní jsem říkal, ať je nezveřejňuje, protože po zkušenosti z Dubaje, kdy kvůli ohrožení naší rodiny jela legálně podle pravidel s dcerou na týden, antibabišovci z toho udělali absurdní vymyšlený skandál,“ uvedl pro Blesk Zprávy Babiš.

„Minulý rok jsem byl kritizován za týden předplaceného pobytu na Krétě, kde jsem každé ráno byl ve spojení s anticovid týmem… Takže pokud někomu vadí, tak se omlouvám, že jsme si dovolili jet na čtyři dny do Benátek. Chápu, že v očích mým nepřátel jsem se vůbec neměl narodit,“ dodal premiér.

Letní dovolená? Babiš říkal, že letos nepojede

Babiš původně prohlašoval, že na dovolenou v létě letos nepojede. „Nepojedu, abyste mi to zase nevyčítali. Budeme mít celé léto plno práce,“ řekl s tím, dovolenou si možná vezme po říjnových sněmovních volbách.

Češi mohli Moniku Babišovou vidět naposledy v sobotu večer, když svému muži stála po boku při komentování volebních výsledků. Na pódiu Babiš dotazu na ní utnul slovy: „Mojí paní se, prosím vás, na nic neptejte.“

Video  Babiš se v neděli chystá na schůzku se Zemanem, prohru nečekal  - Blesk
Video se připravuje ...

Premiér posedával před krámkem s kabelkami

Ve slunné Itálii Babišová byla dobře naladěná a nabídla několik snímků z rodinného alba. Třeba ten, kde premiér České republiky sedí v ležérním oblečení před krámkem s klobouky a kabelkami – v jedné ruce mobil, další telefon i respirátor na dlažbě před sebou. Nebo fotku, na které je vidět i deštivé počasí, se kterým si paní Monika poradila po svém – zula se, vzala boty do rukou a kráčela benátskými ulicemi dál bosá.

„Pár dní všichni spolu,“ podělila se Babišová o svoji radost na sociální síti. Fotografie zveřejnila nedlouho po té, co její muž pro Frekvenci 1 uvedl, že příštím českým premiérem bude Petr Fiala (Spolu/ODS). A že on pokus pro sestavení vlády tentokrát nevyužije, i kdyby mu ho aktuálně hospitalizovaný prezident Miloš Zeman dal.

Babiš původně tvrdil, že pokud po volbách nebude sestavovat vládu on, odejde z politiky. Nicméně nakonec svůj názor přehodnotil, jeho hnutí ANO získalo 72 mandátů, což je nejvyšší počet, a on se rozhodl pokračovat v práci jako opoziční zákonodárce. Ve Sněmovně by chtěl zamířit do zdravotního výboru, prý aby mohl reagovat na kroky adepta na nového ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (Spolu/TOP 09).

Video  Babiš po návratu od Zemana točil Čau lidi: Mám špatnou zprávu... Ve Sněmovně zůstane  - Facebook - A. Babiš
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Inka ( 17. října 2021 17:58 )

Souhlasím ! Závist obalená do nenávisti holých ři***tí !

Inka ( 17. října 2021 17:56 )

Krásná rodina, krásný pár a všichni závistivě slintáte ! Nejlepší premiér !
Přejeme více společných chvil s rodinou, přejeme více odpočinku a vůbec se nedejte odradit duševními troskami demožunpy ! 👍❤️

verka1 ( 17. října 2021 15:56 )

Nemá lhát že nebude mít dovolenou v zahraničí a on ji měl 👎

Levsalonu ( 17. října 2021 15:29 )

Blesku, proc piste o techto dvou zcela nevyznamnych nudnych figurach? Skoda bitu nebo tiskarske cerne a papiru.
Skoda slov.

adam.jacques ( 17. října 2021 14:22 )

Soudruh Babiš: "Buďe doma! Nechotě ven!" 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa