Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kalousek každý čtvrtek na TV Barrandov. U Soukupa bude vystupovat v novém pořadu

Aktualizováno -
13. března 2021
13:47
Autor: Mii - 
13. března 2021
11:49

Bývalý poslanec TOP 09 Miroslav Kalousek má novou položku ve svém kalendáři. Na TV Barrandov bude pravidelně s moderátorem Jaromírem Soukupem rozebírat aktuální dění v novém pořadu nazvaném Hovory Kalousek Soukup. V minulosti přitom kontroverzního podnikatele a moderátora odmítal, tvrdil, že „normální člověk k Soukupovi nejde“.

Pořad bude vysílán každý čtvrtek od 20:15 hodin. Jednotlivé díly se budou věnovat různým oblastem dění, kromě kritiky mají zaznít i konstruktivní návrhy. Kalousek o všem bude diskutovat se Soukupem. „Těším se na naše hovory,“ říká bývalý poslanec v upoutávce.

Více pak prozradil na svém twitteru. „Nejraději jsem tady na síti s vámi. Je ale příliš pohodlné zůstávat v jedné názorové bublině. Rád jsem proto přijal výzvu diskutovat v novém pořadu na TV Barrandov každý čtvrtek ve 20:15. Budu si vážit vaší případné pozornosti a vašich reakcí,“ napsal politický matador.

Jeho nové angažmá je přitom v rozporu s názorem, který vyslovil loni v dubnu. Tehdy k účasti předsedy ODS Petra Fiala v diskusním pořadu Jaromíra Soukupa uvedl: „Stále žiji v přesvědčení, že slušný člověk k Soukupovi nechodí.“

Konec jedné éry

Kalousek odchod ze Sněmovny oznámil 19. ledna 2021. Z dolní komory parlamentu odešel po více než 20 letech. Jako důvod zmínil, že stejně už nemá v plánu znovu kandidovat, tak není třeba, aby si poslanecký mandát držel. Navíc se potýká se zdravotními problémy.

„Dám si teď několik týdnů prázdniny, urovnám si myšlenky a definitivně se rozhodnu. Ne že bych o tom začal přemýšlet zítra, já o tom samozřejmě přemýšlím nějakou dobu a je několik možností, ale to rozhodnutí udělám s jistým odstupem a čistou hlavou,“ řekl v lednu Kalousek novinářům ke své budoucnosti. Později řekl, že další politické angažmá nevylučuje.

Video  Miroslav Kalousek složil mandát poslance! Opouští Sněmovnu kvůli volbám, členem TOP 09 zůstává  - Jan Jedlička / Blesk
Video se připravuje ...

Staroduchodce ( 23. března 2021 20:35 )

Konečně má Kalousek svůj televizní kanál, ani si ji nemusí kupovat celou. Věčný kariérista, křivák, lhář, člen komunistické strany lidové, propagátor socializmu, osobní privatizátor ČR, korupčník , .….

salto ( 18. března 2021 10:19 )

Velký den pro kavárnu, sluníčka a celý deb.lblok.
Dnes večer Kalousek na TV Barrandov.
Nezapomeňte si naladit

marmat ( 17. března 2021 21:11 )

Když bude nutno i Klaus s Landou a Tomiem = Kompletek

marmat ( 17. března 2021 21:09 )

Ten to "vytrhne" ......asi jako Pekarová s Ferim v PS

marmat ( 17. března 2021 21:08 )

Od léta 2020 je Soukup o 180% JINDE !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa