Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pirát Bartoš s miminkem děkoval ženě. Gazdík vzal rodinu na vodu, u Babišů mají přírůstek

Autor: simao - 
16. srpna 2020
17:58

I třetí srpnový víkend, i když na několika místech Česka poměrně bouřlivý, umožnil řadě lidí společně strávený prázdninový čas se svými rodinami. Politici nebyli výjimkou. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se na facebooku pochlubil snímkem s novorozeným synem Bertramem. Poslanec STAN Petr Gazdík pak vyvezl rodinu na vodu. To manželka premiéra Monika Babišová prozradila, že mají doma přírůstek.

Pirát Ivan Bartoš se pustil do šátkování. Do šátku zamířil jeho malý synek Bertram, který se narodil 4. srpna. Protože miminko ještě logicky nedrží hlavičku, Bartoš s ním láskyplně zapózoval své manželce Lydii France, podpíraje miminku právě hlavu. Ženě přitom vysekl na sociální síti poklonu a děkoval.

„Bratře Mikuláši Ferjenčíku, budeš mě muset proškolit v samovyvazování. Teď mi to poštelovala Lydie Franka Bartošová. Jinak největších úspěchů v uklidňování slavím na míči za mého falešného zpěvu hitovek SPS, zejména ,Ruská' (Splet si Ivan kombajn s tankem) a ,Svoboda', ale má to mouchy. Nemám u toho volný ruce a jak přestanu zpívat, tak ,začne být poněkud neklidný',“ prozradil Bartoš na facebooku.

„Ale vážně, z pohledu ,starání se' jsem podle mě objektivně oproti Lydušce přicmrndávač. Díky ti a respekt,“ napsal potetovaný šéf opozičních Pirátů, který ale o víkendu stihl věnovat i čas sám sobě. To když vyrazil na čajový festival Čajomír fest 2020.

Hrdý táta: Pirát Ivan Bartoš se synem Bertramem Hrdý táta: Pirát Ivan Bartoš se synem Bertramem | Facebook I. Bartoše

To poslanec Petr Gazdík (STAN) se s rodinou vydal na vodu - nikoli však v ČR, ale na slovenskou řeku Oravu. Gazdík má s manželkou Evou celkem čtyři děti. Po dcerách Tereze, Barboře a Alžbětě se v roce 2014 dočkal syna Martina, kterého nyní vyvezl na výlet.

Poslanec STAN Petr Gazdík s manželkou a synem na Slovensku: Vyrazili na řeku Oravu. Poslanec STAN Petr Gazdík s manželkou a synem na Slovensku: Vyrazili na řeku Oravu. | Facebook P. Gazdíka

Premiér Andrej Babiš (ANO) vyrazil v závěru týdne na svatbu, kde si pochvaloval jak nevěstu Darju, zaměstnankyni jeho sekretariátu, tak očekávaný přírůstek v rodinách jejích kolegyň, kdy Babiš prozradil, že „holky čekají dvě miminka“. To manželka Monika Babišová Blesk Zprávám potvrdila, že přírůstek mají i doma v Průhonicích. Nového pejska. 

Monika Babišová se pochlubila přírůstkem do rodiny - novým pejskem. Monika Babišová se pochlubila přírůstkem do rodiny - novým pejskem. | Instagram Moniky Babišové

A protože pes je nejlepší přítel člověk, foto se svým věrným parťákem na síť vyvěsila i poslankyně ANO a exministryně Karla Šlechtová. Její „rambohafík“ Jessík totiž oslavil tento týden 16 let. „Neslyší, nevidí, ale pořád je to frajer,“ uvedla do popisku.

Karla Šlechtová s „rambohafíkem“ Jessíkem Karla Šlechtová s „rambohafíkem“ Jessíkem | Instagram

bb88 ( 16. srpna 2020 18:56 )

Gazdík vypadá jako p i č a.

hahans ( 16. srpna 2020 18:36 )

Jediný komu by měl pirát Bartoš děkovat je jeho matka. Zato, že ho neutopila hned po narození !

kralovna-vsech-mori ( 16. srpna 2020 18:26 )

No páni, staří piráti mají fagana.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa