Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zeman jde znovu do nemocnice. Co prezidenta čeká po podzimní „rekondici“?

Autor: vei - 
5. února 2020
14:05

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek absolvuje v nemocnici vyšetření sluchu. Řekl, že jde o závěrečné zdravotní vyšetření, loni byl hospitalizován v ÚVN, kde absolvoval tzv. rekondiční pobyt. Prezident to řekl v regionálním vysílání Českého rozhlasu.

„Zítra mě čeká závěrečné vyšetření v nemocnici, protože se zdá, že jsem zdravotně v pořádku, ale ještě se mně musí podívat na to, že špatně slyším. Špatné vyšetření by znamenalo, že budete mít hluchého prezidenta,“ řekl Zeman ve vysílání Českého rozhlasu.

V nemocnici byl prezident také loni na podzim. Lékaři mu provedli kompletní vyšetření. Pod jejich dohledem strávil Zeman čtyři dny při takzvaném rekondičním pobytu. K tomu ho podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka přemluvila jeho dcera Kateřina. Ta na čas přerušila také studia ve Velké Británii.

Video  Příjezd Miloše Zemana do nemocnice: Nechyběla an idcera Kateřina, prezident nastoupil na 4 dny do Střešovic  - FTV Prima
Video se připravuje ...

Zeman k tomu ve vysílání Blesk Zpráv v pořadu S prezidentem v Lánech v polovině ledna řekl, že Kateřina má za sebou polovinu studia, které zakončila bakalářskou prací. Podle našich informací by měla být zpět ve Velké Británii, kde strávila také noc, kdy země odcházela z Evropské unie.

Zeman ve vysílání Českého rozhlasu promluvil také o cukrovce. Poslední měření cukru prý ukázalo, že je pod hranicí onemocnění.

Třikrát fuj

Prezident o sobě často tvrdí, že není příliš vybíravý. Když s ním ale moderátor přešel na téma jídlo, zaznělo z úst Zemana třikrát fuj. „Můžu si vybrat z té množiny jídel, kterou mi nabízejí, ale nemohu si samozřejmě vybrat jiné jídlo, které v té nabídce není,“ popsal prezident způsobem stravování na Pražském hradě.  

Rozhodně by prý ale nesáhl po krupicové kaši, nebo rýžovém nákypu, „fuj“ řekl jen stroze do mikrofonu.  A vynechal by patrně i líčka na smetaně. „Tady částečně fuj,“ řekl prezident. U koprovky už ale pookřál. A rozpovídal se také o své cukrovce, kterou už podle svých slov nemá.

Cukrovka je pryč? 

„V době, kdy jsem měl cukrovku, jsem začal jíst sladká jídla a samozřejmě pár hlupáku se mně posmívalo, že léčím cukrovku požíváním sladkých jídel,“ rýpnul si do kritiků Zeman. Poslední výsledek prý ukázal, že cukrovka je fuč. „Poslední měření cukru je 5,3. Jestli víte, co to je? Hranice mezi cukrovkou a necukrovou je 6 bodů. Cokoliv je pod ní, znamená, že nemáte cukrovku,“ řekl hrdě prezident. Podobnou věc tvrdil i v listopadu 2017, tedy během kampěně před prezidentskými volbami v roce 2018. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

karambol ( 6. února 2020 17:11 )

chci­ploti­ny,ho­vada,­blbky Zeman je nejlepší!!!

saeilt3@gmail.com ( 6. února 2020 11:52 )

Česko Potřebuje jednou pro vždy mladšího Prezidenta ,pan Zeman je porad v nemocnici stejne jak pan Havel

abvydra ( 5. února 2020 20:34 )

pipina jjusina jak hned vylezla

zdenekksevratiI ( 5. února 2020 20:03 )

Omezená jsi ty. Na hranicích se vraždilo s přímým souhlasem soudruha vraha Jakeše, ty krávo pitomá!

zdenekksevratiI ( 5. února 2020 19:33 )

Soudružko konsomolko, v tom je dost velký rozdíl. Soudruh vrah Jakeš věděl a přímo souhlasil s tím, že na hranicích se vraždí a vraždit budou lidé, ale Havel nemohl vědět, že osoby které prospustí budou vraždit, ti to od něho rozkazem neměli, jako to měli pohraničníci od komunistických pohlavárů, blbko!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa