Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Alex Mynářová udeřila na Forejta: Arogance a ponižování je tvá parketa

Autor: Vera Renovica - 
1. listopadu 2019
05:01

Někdejší televizní moderátorka si vzala hradního kancléře. A od té doby Alex Mynářové (36) všichni předhazují, že se cpe do míst, která jí nepřísluší. Třeba někdejší protokolář Jindřich Forejt (42) nechápe, proč 28. října seděla ve Vladislavském sále v první řadě mezi prominenty. Co na to bruneta? Pěkně se rozjela!

Forejt, který na Hradě dělal šéfa protokolu 12 let, v rozhovoru pro Blesk zpochybnil, že by měla na předávání vyznamenání Mynářová sedět ve stejné řadě jako exprezident Václav Klaus (78) či první dáma Ivana Zemanová (54). „Manželka státního úředníka, který je ten večer přítomen v sále pracovně, nikoli společensky, na to nemá nárok,“ řekl.

Prý „se to nehodí“ ani podle jeho nejmenovaného kolegy ze zahraničí a Mynářovi spolu s nynějším protokolářem Vladimírem Krulišem „arogantně“ přehlíží pravdu. Podle informací Blesku jeho slova na Hradě Miloše Zemana (75) způsobila tak trochu poprask.

Ponižování a nátlak

Ozvala se žena kancléře Vratislava Mynáře (52) statusem na sociální síti Facebook. „Když byl ředitelem protokolu Jindřich Forejt, usazoval mě ve Vladislavském sále, tuším, do 13. řady. Plně jsem to respektovala. Stejně tak teď respektuji nového ředitele protokolu, který ctí rovnost muže a ženy a usazuje mě vedle manžela,“ napsala Alex a nebála se ani být osobní.

Jindro, něco jsme spolu zažili a ty moc dobře víš, že co je mi na hony vzdálené, je právě arogance. Já jsem zůstala nohama na zemi. Arogance, ponižování podřízených a psychický nátlak je přeci Tvá parketa,“ napsala ostrá slova.

 

Video  O závisti i úspěšném Česku. Podívejte se, co Zeman řekl 28. října na Hradě  - abl
Video se připravuje ...

jackpot ( 4. listopadu 2019 14:17 )

Mynář se chová k lidem hezky. Forejt s lidma jednal jako s kusem hadru.

jackpot ( 4. listopadu 2019 13:58 )

Livye miláček si dělal s lidmi na hradě co chtěl. Je to odporný psychopat.

jackpot ( 4. listopadu 2019 13:48 )

Proto chtěl do Vatikánu..

jackpot ( 4. listopadu 2019 13:45 )

Viktorka má pravdu Forejt je neuvěřitelné prase.

jackpot ( 4. listopadu 2019 13:42 )

Neomezený vládce kanceláře prezidenta republiky za doby Klause. Protože byl miláček Klausové, mohl si dovolit opravdu všechno. Kolegy šikanoval, choval se odporně, všichni se před ním třásli strachy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa