Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babiš po „vítězství“ s Čapím hnízdem slavil narozeniny: Dort od Moniky i obraz

Autor: Mii - 
16. září 2019
11:15

Dodatečně se rozhodl premiér Andrej Babiš (ANO) oslavit o víkendu své 65. narozeniny. Oslava proběhla v rodinném kruhu a jen pár hodin poté, co státní zástupce Martin Erazím definitivně potvrdil zastavení trestního stíhání Babiše i jeho ženy Moniky v případě farmy Čapí hnízdo. Premiér si pochutnal na domácím dortu a dostal ručně malovaný obraz své rodiny.

Babiš měl narozeniny již 2. září, premiér je ale neměl čas řešit. Jednak se v ten den dozvěděl důležitou informaci o vývoji svého trestního stíhání a jednak krátce poté odletěl do Turecka, kde se setkal s tamním prezidentem Recepem Tayyip Erdoganem. Musel se tak spokojit jen s přáním prezidenta Miloše Zemana.

Tento víkend se ale Babišovi chvilka naskytla a důvod k oslavě měl hned dvojnásobnýs největší pravděpodobností nebudou ani on, ani Monika obžalováni kvůli údajnému dotačnímu podvodu kolem farmy Čapí hnízdo. Rodina Babišových uspořádala posezení, vyvěsila po celém domě cedule „veselé narozeniny“ a premiér si pochutnal na domácím dortu.

Jako dárek dostal Babiš obrovský obraz s podobiznou své rodiny, ze kterého byl tak nadšený, že se s ním pochlubil na facebooku. Jsou na něm ručně namalovaní on, Monika a jejich děti Viviven a Frederik. U nohou jim sedí bílý pes.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

prciprcicky ( 16. září 2019 16:47 )

◘nejsem na chlapy bures je houzev pekarka Sili kyne s holkou sotva unese kozy a rasy evko z duchodu se s jusou nevykraslite vy ani na dusi

Evka4 ( 16. září 2019 15:51 )

prciprcicky: Náhodou, Andrej je sexy a fešák a ke své nádherné manželce se skvěle hodí.Je to vyzrálý chytrý chlap Celá jejich rodina je jako ze žurnálu

Avada-kedavra ( 16. září 2019 15:46 )

Česká ubohá závist....uduste se žlučí hnuse🤮🤮

Robert49 ( 16. září 2019 14:40 )

Zas se tady ozýváte vy ***,kteří v životě nic nedokázali ,máte malé pinďoury a škodíte kde se dá,například ubožák­..pr­ciprc­ičky,­ty musíš vypadat teď jako obluda a v Babišových letech budeš vypadat,jestli se vůbec dožiješ jeho věku na 120 let.

prciprcicky ( 16. září 2019 14:25 )

seschlej dedusko estebacko buresko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa