Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Babišovi jsou „od sebe“, Monika si užívá ve Francii. „Má lepší život než já,“ říká premiér

Autor: red - 
21. července 2019
05:02

Zatímco premiér Andrej Babiš pracuje podle svých slov v Čechách, jeho manželka Monika je téměř celý červenec ve své oblíbené Francii. A vypadá to, že jí Česko vůbec nechybí. Ve své druhé domovině si premiérova žena užívá v plavkách prosluněné pláže i francouzské riviéry. V módních šatech, které sladila se svou kamarádkou a její malou dcerkou, když vyrazila i do města plného umění.

Babišovi se rozdělili. Zatímco premiér Andrej Babiš podle svých slov maká i o víkendu v Česku, jeho žena Monika si užívá slunné Francie. Babiš tam byl na začátku prázdnin. Za rodiči vyrazila ze studií ve Španělsku také jejich dcera Vivien.

„Má lepší život než já. Politik prostě pracuje pořád. I já se chystám na dovolenou a budu tam řešit pracovní věci, ale moje paní to nesmí moc vidět,“ přiznal Babiš Blesk Zprávám v sobotu jen pár minut poté, co podle svých slov asi 15 minut telefonoval s nově zvolenou šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou. Dovolenou si premiér začne užívat až od prvního srpna, kdy začínají i ostatním ministrům vládní prázdniny. A přiznal, že se chystá do zahraničí.

Takže zatímco Babiš stále v těchto dnech pracuje, jeho žena střídá plavky za šaty a s partou přátel i synem Frederikem mění pláže za ulice měst.

Naposledy žena premiéra vyrazila i se svou kamarádkou Zuzanou do městečka Mougins, plného moderního umění. V ulicích se nevyjímaly ale jen sochy a umělecké předměty, ale také sama Babišová. Své elegantní šaty navíc sladila právě se svou kamarádkou i její malou dcerkou. Vše pak zdokumentovala veřejně na svém instagramu. 

„MOUGINS .... srdeční záležitost,“ připsala jako vzpomínku na město na svém účtu.

Na dovolené je s Babišovou také její dobrý kamarád, florista a bytový designér Ivan Šablatura, který měl na starosti například i květinovou výzdobu Babišovy svatby. Ta se konala téměř před dvěma lety na farmě Čapí hnízdo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

iFender ( 21. července 2019 20:14 )

Maji vzorne manzelstvi a na prvni rodinu take nezapomina.Preji maximalni relax a koukejte se kurierovat.Clovek musi parkrat za rok vysadit!

ingmarie ( 21. července 2019 20:10 )

Monču chápu , z občůranýho paneláku v Lovosicich se starým eštebákem na Čapí hnízdo , super výsledek

ingmarie ( 21. července 2019 18:59 )

Otevřená pusa ukazuje na alkoholičku, kůže dekoltu je stará a vrásčitá z přehnaného opalování, nejvyšší čas na výměnu prsních implantátů , už dost klesají. Obličej je vyfouknutý proti tomu až moc.

ingmarie ( 21. července 2019 18:48 )

Oui

prasatkopepicek ( 21. července 2019 18:33 )

Kdyby jsi Andreji nemel porad malo a necpal se do politiky, mohl jsi se mit jako ona. Nj, penize ti nestacily, chtel jsi i moc... Ted mas moc, mas penize a mas hlavne problemy. kkte....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa